• LIFE&STYLE

    Μεταγραφές τέλος για Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης – Πώς εμπλέκεται ο Zidane

    • NewsRoom


    Οι ομάδες της Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούν να κάνουν ενεργές μεταγραφές από το καλοκαίρι του 2017, σύμφωνα με ανακοίνωση της FIFA, έχοντας επιβάλλει και στους δύο συλλόγους εμπάργκο για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους!

    Ειδικότερα, όπως ακριβώς έγινε και με τη Μπαρτσελόνα μέσα στο 2015, έτσι συμβαίνει πλέον και με τις δύο ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας, καθώς θα μπορούν πλέον να προσθέσουν διαθέσιμα νέα μέλη στο ρόστερ τους από το καλοκαίρι του 2017.

    Βέβαια, αφού η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν επηρεάζεται από την απόφαση που πήρε η FIFA, συνεπώς το εμπάργκο θα εφαρμοστεί το καλοκαίρι του 2016 και τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

    Η συγκεκριμένη επιβολή της τιμωρίας έρχεται ως αποτέλεσμα της παραβίασης κανονισμών όσον αφορά τον τρόπο απόκτησης νεαρών ποδοσφαιριστών για τα τμήματα υποδομής του κάθε συλλόγου.

    Πριν αρκετό καιρό, το αρμόδιο όργανο της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε διατάξει να συγκεντρωθούν και να της σταλούν όλα τα έγγραφα για όλους τους πιτσιρικάδες των Ρεάλ και Ατλέτικο ούτως ώστε να γίνει η απαραίτητη έρευνα και σήμερα (14/1) έγινε γνωστή η απόφαση που πάρθηκε!

    Επιπρόσθετα, η Ατλέτικο καλείται να καταβάλει το ποσό των 820.000 ευρώ και η Ρεάλ αυτό των 328.000 ευρώ!

    2500

    Και ο γιος του Zidane μέσα στις παράνομες μεταγραφές ανηλίκων της Ρεάλ!

    Μια από τις υποθέσεις στις οποίες εντοπίστηκαν παραβάσεις στα μικρά ηλικιακά τμήματα της Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν και αυτή της απόκτησης του… γιου του Ζινεντίν Ζιντάν, Λούκα!

    Πιο συγκεκριμένα, ο 17χρονος, δεύτερος κατά σειρά, γιος του Ζινεντίν, είναι τερματοφύλακας και αυτός που δείχνει πως κατά πάσα πιθανότητα θα καταφέρει ν’ αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, όπως το έκανε και ο πατέρας του.

    Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, Onda Cero, εντοπίστηκαν στοιχεία αντίθετα με τους κανονισμούς στον τρόπο με τον οποίο ο Λούκα Ζιντάν έγινε μέλος των τμημάτων υποδομής της «βασίλισσας» και η υπόθεσή του είναι ανάμεσα στις υπόλοιπες που «έκαψαν» τον σύλλογο και ήρθε το μεταγραφικό εμπάργκο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.



    ΣΧΟΛΙΑ