• LIFE&STYLE

    Μετά τον γάμο η Μαρία Μενούνος πήγε σε ψητοπωλείο! (pics)

    • NewsRoom


    Μπορεί το γαμήλιο γλέντι της Μαρίας Μενούνος και του συντρόφου της να τελείωσε, ωστόσο η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν πήγε για ύπνο!

    Αντιθέτως, λίγο μετά τον θρησκευτικό γάμο τους και τη δεξίωση που ακολούθησε η Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της Kevin Undergaro έφυγαν από την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Άκοβο Αρκαδίας και μετέβησαν στην Καλαμάτα

    Ήταν λόγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα όταν μαζί με τους κουμπάρους τους, έκαναν μια στάση σε γνωστό ψητοπωλείο της περιοχής, όπου δοκίμασαν καλαμάκι σουβλάκι, σαλάτα χωριάτικη ενώ, λάτρεψαν το κρέας και το… τζατζίκι!

    Η Μαρία, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, εξακολουθούσε να φορά το δεύτερο νυφικό της φόρεμα, ένα κίτρινο με δαντέλα, ενώ έμοιαζε πανευτυχής δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

    Σύμφωνα με ανθρώπους που την είδαν από κοντά στην Καλαμάτα, ήταν πολύ όμορφη, πρόσχαρη και προσιτή, ενώ δεν είπε όχι και σε όσους της ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί της.

    Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

    Με πληροφορίες από kalamatatimes.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρία Μενούνος: Το κίτρινο νυφικό, το μεγάλο γλέντι και τα 15.000 λεμόνια στη διακόσμηση (pics+video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιντικίδου για Μικρούτσικο: «Είναι γελοίο να λένε ότι χρησιμοποίησα ονόματα δεινοσαύρων παρουσιαστών»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μύκονος: Με τα δεσμά του (θρησκευτικού) γάμου ενώθηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος (εικόνες)

    Πηγή: kalamatatimes.gr



    ΣΧΟΛΙΑ