• LIFE&STYLE

    Τσιντικίδου για Μικρούτσικο: «Είναι γελοίο να λένε ότι χρησιμοποίησα ονόματα δεινοσαύρων παρουσιαστών»

    • NewsRoom
    τσιντικιδου-μαρινα

    Μαρίνα Τσιντικίδου


    Συνεχίζεται η «σάγκα» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Μαρίνα Τσιντικίδου, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην μοντέλου για τις αναμνήσεις της από τη συνεργασία της με τον παρουσιαστή.

    Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Τσιντικίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για ένα «μόνιμο bullying», το οποίο δέχτηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο πρωινό του Mega.

    Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής έδωσε τη δική του απάντηση μέσω Facebook κάνοντας λόγο για στοχευμένη αναφορά στο όνομά του με σκοπό τη διαφήμιση.

    Μάλιστα, η Σοφία Βόσσου δεν παρέλειψε να γράψει και εκείνη τη γνώμη της:

    «Αντρέα μου, γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια το ξέρεις πάρα πολύ καλά ειδικά εσύ και εγώ γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα ότι ουσιαστικά η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες την μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικά και ύστερα αναφέρει το όνομα σου ντροπή της ντροπή όμως.»

    Από τη μεριά της, η Μαρίνα Τσιντικίδου απάντησε σε όλα τα παραπάνω γράφοντας:

    «Είναι γελοίο την εποχή των social media να λένε κάποιοι ότι χρησιμοποίησα ονόματα δεινοσαύρων παρουσιαστών για να έχω δημοσιότητα… ποτέ δεν “πούλησα” προσωπικές στιγμές, ποτέ δεν συμμετείχα σε δημόσιες κόντρες, ποτέ δεν τηλεφώνησα σε δημοσιογράφο, αντιθέτως έχω κακές σχέσεις επειδή σε πολλές περιπτώσεις δεν απαντώ. Δεν έχω καν instagram. Μάλλον κάποιοι άλλοι άδραξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα κάνοντας χαρακτηρισμούς που προσδιορίζουν τους ίδιους. Ρωτήθηκα, 25 χρόνια μετά και είπα την αλήθεια μου -σ’ όποιον αρέσει!»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το νέο καυστικό σκίτσο του Αρκά για την… υπομονή των Ελλήνων! (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφάντωμα μέχρι το πρωί στη βίλα του Πάνου Καμμένου – Τραγούδησε και ο Τριανταφυλλόπουλος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Με ξέρουν ως ο πρώην άντρας της Μπακοδήμου»



    ΣΧΟΛΙΑ