• LIFE&STYLE

    Μαρία Μενούνος: Το κίτρινο νυφικό, το μεγάλο γλέντι και τα 15.000 λεμόνια στη διακόσμηση (pics+video)

    • NewsRoom


    Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro το απόγευμα του Σαββάτου, στο Άκοβο Αρκαδίας.

    Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, ενώ κουμπάροι ήταν ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

    Η Μαρία, μετά τον εντυπωσιακό πολιτικό γάμο στην Times Square στη Νέα Υόρκη, ήθελε να κάνει αυτό το μυστήριο κυρίως για τους συμπατριώτες της τιμώντας τα ήθη και τα έθιμα της ιδιαίτερης πατρίδας της.

    Η δεξίωση που ακολούθησε στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου ήταν εντυπωσιακή, με τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις να κυριαρχού και το γλέντι τρικούβερτο, κρατώντας μέχρι τις πρωινές ώρες.

    Η Μαρία Μενούνος επέλεξε να κάνει μια ιδιαίτερη και θεματική δεξίωση, με τα λεμόνια να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση, αλλά και στην τούρτα!

    Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκαν για το ντεκόρ 15.000 λεμόνια, ενώ ακόμη και η επιλογή του δεύτερου φορέματός της, ήταν σε κίτρινες αποχρώσεις, παραπέμποντας ξανά στις λεμονιές.

    Η Μαρία Μενούνος φόρεσε, αρχικά, ένα λευκό φλοράλ νυφικό και έπειτα ένα κίτρινο φόρεμα πάλι με φλοράλ λεπτομέρειες και κίτρινη ζώνη.

    Η δεξίωση είχε και 2ο μέρος, που έμοιαζε περισσότερο με ντίσκο πάρτυ! Μάλιστα, στο πάρτυ η Μαρία Μενούνος τραγούδησε το «Mamma Mia» και ο Kevin Undergaro έπαιξε ντραμς.

    Τόσο το ζευγάρι όσο και οι καλεσμένοι γλέντησαν με κέφι και μεγάλη χαρά, χορεύοντας, σπάζοντας πιάτα και βγάζοντας πολλές φωτογραφίες!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα σκαλιά της εκκλησίας, στο Άκοβο Αρκαδίας, ανέβηκαν η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro (εικόνες)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Αθήνα η Μαρία Μενούνος λίγο πριν τον ελληνικό παραδοσιακό γάμο της (pics)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξεφάντωμα για Φίλιππο Μιχόπουλο και Αθηνά Οικονομάκου λίγες ώρες πριν τον γάμο στη Μύκονο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εκθαμβωτική η Χριστίνα Μπόμπα στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου



    ΣΧΟΛΙΑ