• LIFE&STYLE

    Μένιος Φουρθιώτης: Η φωτογραφία από το σπίτι του και το μήνυμα για την περιπέτεια υγείας

    • NewsRoom
    Μένιος Φουρθιώτης

    Μένιος Φουρθιώτης


    Μια νέα φωτογραφία σέλφι, με φόντο τον κήπο και την πισίνα του σπιτιού του μοιράστηκε στα social media, ο Μένιος Φουρθιώτης.

    Ο γνωστός παρουσιαστής λίγο μετά την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους, εισήχθη στο Νοσοκομείο ΚΑΤ εξαιτίας τραυματισμού του στο πόδι.

    Στον λογαριασμό του στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος χαμογελαστός, φορώντας γυαλιά ηλίου στο σπίτι του, στον Διόνυσο.

    Στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: «Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν προσπαθώ να κρατηθώ δυνατός, να δείξω υπομονή και δύναμη και να βγω και από αυτή την περιπέτεια δυνατός, γιατί τελικά το μοναδικό που έχει σημασία για την ζωή είναι η υγεία μας!».

    Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος έχει βάλει ως τοποθεσία το Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Μάλιστα, λίγο αργότερα μοιράστηκε ακόμα μία φωτογραφία, μέσα από το νοσοκομείο προκειμένου να διευκρινίσει ότι βρίσκεται ακόμα εκεί.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω βγει από το ΚΑΤ, καθώς είμαι κλινήρης ακόμα μέσα στο νοσοκομείο! Η προηγούμενη ανάρτηση με φωτογραφία μου είναι του 2020 όταν ήμουν στο σπίτι μου και υγιής! Η φωτογραφία ήταν συμβολική εκείνων των ημερών που είχα δύναμη χαμόγελο και αισιοδοξία! Να σεβαστούμε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνω με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω και προσπαθώ να κάνω υπομονή για να βγω δυνατός μέσα από αυτή την περιπέτεια!!! Αυτά για τα δημοσιεύματα που βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα! Για αυτό αναρτώ αυτή την φωτογραφία που είμαι μέσα στο ΚΑΤ με ημέρα και ώρα που είναι πριν λίγα λεπτά….», σημείωσε.

    Δείτε τη νέα ανάρτηση:

    Διαβάστε επίσης:

    Μένιος Φουρθιώτης: Αποφυλακίστηκε ο παρουσιαστής, τι όροι του επιβλήθηκαν (upd)

    Σε 3 μήνες θα ξαναπερπατήσω (pics)

    Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο



    ΣΧΟΛΙΑ