• LIFE&STYLE

    Μαίνεται η κόντρα Ουίλιαμ-Κέιτ και Χάρι-Μέγκαν: Η νέα εξέλιξη στις σχέσεις των δύο ζευγαριών

    • NewsRoom

    Πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι


    Ολοένα και πιο γιγαντιαίο φαίνεται πως γίνεται το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δύο γιους της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ουίλιαμ και Χάρι και των συζύγων τους, Κέιτ και Μέγκαν αντίστοιχα. Όπως όλα δείχνουν, ανάμεσα στα δύο ζευγάρια του βρετανικού παλατιού έχει δημιουργηθεί μια αντιπαλότητα, που θεριεύει, λαμβάνοντας ποικίλες μορφές.

    Το παλάτι φαίνεται να έχει χωριστεί στα δύο, κάτι που επιβεβαιώνεται από μια νέα εξέλιξη μεταξύ τω δύο οικογενειών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες το Companies House, προκύπτει ότι έχουν κατατεθεί έγγραφα, τα οποία ορίζουν ότι το φιλανθρωπικό ίδρυμα που δημιούργησαν τα δύο αδέλφια, Ουίλιαμ και Χάρι, θα είναι πλέον γνωστό ως το «Βασιλικό Ίδρυμα του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ», χωρίς να γίνεται η παραμικρή αναφορά στο δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ.

    Υπενθυμίζεται ότι προτού γίνει γνωστή η συγκεκριμένη εξέλιξη, είχε προηγηθεί η απόφαση της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage, στο Γουίντσορ, απομακρύνοντας την οικογένειά τους από το παλάτι του Κένσινγκτον, όπου διαμένει η βασιλική οικογένεια.

    Η απόφαση αυτή ήταν και η πρώτη ένδειξη που πυροδότησε τις φήμες για διαμάχη μεταξύ των δύο ζευγαριών. Τότε, το παλάτι έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπάρχει ρήξη στη σχέση του Ουίλιαμ και του Χάρι, ωστόσο τα γεγονότα που ακολούθησαν μάλλον επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη εκτίμηση.

    Ταυτόχρονα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν ήδη προχωρήσει σε αποκαλύψεις, σχετικά με τα σχέδια που κάνουν, για την δημιουργία της δικής τους φιλανθρωπικής δραστηριότητας. Οι συγκεκριμένες ενέργειες, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει ήδη από τον Ιούνιο, από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

    Σημειώνεται, μάλιστα, ότι η αλλαγή του ονόματος της φιλανθρωπικής οργάνωσης του Ουίλιαμ και της Κέιτ γίνεται μόλις 14 μήνες μετά την τροποποίηση που είχε πραγματοποιηθεί, ώστε να συμπεριληφθεί και το όνομα της Μέγκαν, μετά το γάμο της με τον Χάρι, τον Μάιο του 2018, και το πριγκιπικό ζευγάρι πλήρωσε για την αλλαγή αυτή 12 λίρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Page Six.

    Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσίευσε το Companies House, η επίσημη αλλαγή του ονόματος έγινε στις 8 Αυγούστου.



    ΣΧΟΛΙΑ