• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: H νέα συγκινητική αφιέρωση στην πριγκίπισσα Νταϊάνα

    O πρίγκιπας Χάρι σε μικρή ηλικία, με την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα


    Φόρο τιμής στην μνήμη της θρυλικής πριγκίπισσας Νταϊάνα απένειμαν, για ακόμη μια φορά, ο πρίγκιππας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, σε μια προσπάθεια να δείξουν ότι δεν ξεχνούν ποτέ ούτε την ίδια, αλλά ούτε και τη σπουδαία προσωπικότητά της, η οποία ξεχώρισε για την καλοσύνη και την ευγένειά της.

    Πάνω σε αυτά τα δύο στοιχεία βασίστηκε και η νέα αφιέρωση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, αφού, το περασμένο Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι μοιράστηκε ένα από τα αγαπημένα τους αποσπάσματα, σχετικά με την ευγένεια, που έχει πει η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

    Πιο συγκεκριμένα, το βασιλικό ζευγάρι ανήρτησε, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μια εικόνα που έγραφε: «Κάνε μια τυχαία πράξη καλοσύνης, χωρίς προσδοκία ανταμοιβής, ασφαλής στη γνώση ότι, κάποια μέρα, κάποιος μπορεί να κάνει το ίδιο για εσένα».

    Στη λεζάντα της ανάρτησης, το ζευγάρι έγραψε: «Οι λέξεις έχουν τη δύναμη να εμπνεύσουν, γι ‘αυτό είμαστε ευτυχείς να μοιραστούμε μερικά από τα αγαπημένα μας αποσπάσματα. Από τα μέλη του κοινού προς τα δημόσια πρόσωπα, από καθηγητές και φοιτητές μέχρι νέους ηγέτες, ξεκινάμε με ένα απόσπασμα από την Νταϊάνα, την πριγκίπισσα της Ουαλίας».

    H ανάρτηση του βασιλικού ζευγαριού στο Instagram
    Αμέσως μετά την ανάρτηση, μάλιστα, πλήθος θαυμαστών της βασιλικής οικογένειας έσπευσε να σχολιάσει αυτή την πολύ γλυκιά πρωτοβουλία.

    Πιο αναλυτικά, ένα σχόλιο ανέφερε: «Ο Χάρι είναι σίγουρα ο γιος της Νταϊάνα», ενώ άλλος έγραψε: «Η Νταϊάνα έχει τα καλύτερα αποσπάσματα». Ένα τρίτο πρόσθεσε: «Ήταν ένα καταπληκτικό πρόσωπο. Είναι θαυμάσιο να δούμε την κληρονομιά της να μεταφέρεται».

    Πριγκίπισσα Νταϊάνα και πρίγκιπας Χάρι
    Η αγάπη του πρίγκιπα Χάρι για την μητέρα του είναι γνωστή, καθώς ο ίδιος μιλά συχνά για τη στενή του σχέση με την μαμά του και για τις καταστροφικές συνέπειες που είχε ο θάνατός της στη ζωή του και μάλιστα σε μια πολύ τρυφερή ηλικία.

    Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη στο Good Morning America, το 2016, ο δούκας του Σάσεξ μίλησε για το φιλανθρωπικό του έργο και την αποφασιστικότητά του να εξασφαλίσει ότι η κληρονομιά της Νταϊάνα δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ο πρίγκιπας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να σιγουρευτούμε ότι δεν ξεχάστηκε ποτέ και θα συνεχίσουμε όλα τα ξεχωριστά δώρα, όπως αυτά που αντιπροσώπευε, ενώ ήταν ζωντανή. Ελπίζω ότι τα ταλέντα της μητέρας μου εμφανίζονται σε μεγάλο μέρος της δουλειάς που κάνω», ενώ πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι κοιτάζει κάτω με τα δάκρυα στα μάτια της και όντας απίστευτα υπερήφανη για όσα έχουμε δημιουργήσει».

    Πριγκίπισσα Νταϊάνα και πρίγκιπας Χάρι
    Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός γιος της Νταϊάνα δεν παρέλειψε ποτέ να κάνει συμβολικές κινήσεις, ως φόρο τιμής στη μητέρα του και μάλιστα στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του.

    Ενδεικτικά αναφέρεται ότι, όταν ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Μέγκαν Μαρκλ, τον Νοέμβριο το 2017, η μητέρα του ήταν στην πρώτη γραμμή των σκέψεων και ενεργειών του. Για την πρώτη επίσημη φωτογράφισή του, το ζευγάρι επέλεξε να συναντήσει τον Τύπο στον κήπο Sunken, στο παλάτι Kensington, όπου είχε φυτευθεί λευκός κήπος νωρίτερα εκείνη τη χρονιά, για να τιμήσει την πριγκίπισσα Diana, 20 χρόνια μετά το θάνατό της.

    Το δαχτυλίδι της Meghan, που σχεδιάστηκε από τον πρίγκιπα, αποτίει επίσης φόρο τιμής στην πεθερά της Μέγκαν. Συγκεκριμένα, δύο πέτρες από την ιδιωτική συλλογή κοσμημάτων της πριγκίπισσας Νταϊάνα συμπεριλήφθηκαν στο σημερινό, εξαιρετικής αισθητικής, δαχτυλίδι.

    «Είναι μέρες όπως σήμερα, όταν πραγματικά μου λείπει το να είναι γύρω μου και μου λείπει το να έχω τη δυνατότητα να μοιραστώ τα χαρούμενα νέα» είχε δηλώσει, σε συνέντευξή του στο BBC ο πρίγκιπας Χάρι, συμπληρώνοντας: «Αλλά με το δαχτυλίδι και όλα όσα συμβαίνουν, είμαι βέβαιος ότι είναι μαζί μας, χοροπηδώντας κάπου αλλού».

    Πριγκίπισσα Νταϊάνα και πρίγκιπας Χάρι



    ΣΧΟΛΙΑ