• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα

    • NewsRoom
    Μέγκαν Μαρκλ

    Μέγκαν Μαρκλ


    Τι σχεδιάζει η δούκισσα του Σάσεξ, μετά την παραίτηση από τα βασιλικά της καθήκοντα;

    Μετά την ανακοίνωση των άλλοτε βασιλικών μελών Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα και αποχωρούν από το στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, πολλά ήταν τα σενάρια για τις επόμενες κινήσεις του ζευγαριού.

    Και ενώ οι δυο τους βρίσκονται, μαζί με τον γιο τους, Άρτσι, στον Καναδά, όπου θα διαμένουν πλέον, τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, η New York Post αποκάλυψε ποιο είναι το νέο επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζει η Μέγκαν Μαρκλ.

    Σύμφωνα με την New York Post, λοιπόν, η Μέγκαν Μαρκλ θα συμμετάσχει σε ένα καναδικό ριάλιτι, σχετικό με τους δεύτερους γάμους. Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσεξ θα κάνει αρκετές εμφανίσεις στο ριάλιτι «I Do, Redo», μαζί με την κολλητή της φίλη, την στιλίστρια Τζέσικα Μουλρόνεϊ, που θα είναι και η παρουσιάστρια του νέου ριάλιτι του Netflix, σύμφωνα με μία πηγή προσκείμενη στην ομάδα παραγωγής.

    H κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ, Τζέσικα Μουρλόνει

    Βέβαια, οι εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ στο ριάλιτι θα πραγματοποιούνται «σποραδικά», όπως μεταδίδει η ίδια πηγή.

    Εκείνο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι εάν η δούκισσα του Σάσεξ θα πληρώνεται ή όχι. Πάντως, σύμφωνα με το Σωματείο Ηθοποιών, ένας guest ρόλος στην καναδική τηλεόραση πληρώνεται με 588 δολάρια την ημέρα, κάτι που θα μπορούσε να είναι μια αρχή για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, που ανακοίνωσαν πως θέλουν να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι».

    Λίγα λόγια για το ριάλιτι «I Do, Redo», όπου θα συμμετέχει η Μέγκαν Μαρκλ

    Το ριάλιτι των 10 επεισοδίων «θα επανεξετάζει τις «καταστροφές» που έχουν γίνει στους πρώτους γάμους για διάφορους λόγους, προτού κάνει το όνειρο πραγματικότητα για 10 αφοσιωμένα ζευγάρια» σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του σόου.

    Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι και η ίδια διαζευγμένη, αφού, προτού παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Τρέβορ Ένγκελσον. Σίγουρα, λοιπόν, έχει εμπειρία στο συγκεκριμένο ζήτημα και ξέρει πώς να βοηθήσει τις νύφες να παντρευτούν τον αγαπημένο τους, στον γάμο των ονείρων τους.

    Επιπροσθέτως, τον προηγούμενο μήνα, η δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψε συμφωνία με την Disney, για να εμφανιστεί η φωνή της σε ένα απροσδιόριστο έργο, με αντάλλαγμα μια δωρεά σε φιλανθρωπικό οργανισμό για την προστασία των ελεφάντων.

    H Μέγκαν Μαρκλ με τον μικρό Άρτσι στον Καναδά

    Όσο για την κολλητή της, Τζέσικα Μουλρόνεϊ, έγινε ευρύτερα γνωστή μετά τον ρόλο της στον βασιλικό γάμο, καθώς ήταν κυρία των τιμών, ενώ τα τρία παιδιά της ήταν παρανυφάκια. Και μετά τις συχνές εμφανίσεις της στην εκπομπή «Good Morning America», όπου δίνει συμβουλές για το πώς να ντυθεί κάποιος με ένα συγκεκριμένο ποσό, η Τζέσικα Μουλρόνεϊ θα είναι πλέον παρουσιάστρια σε ριάλιτι σόου, όπου θα εμφανίζονται ζευγάρια, τόσο από την Αμερική, όσο και από τον Καναδά.

    Σημειώνεται ότι, επί του παρόντος, η Μέγκαν Μαρκλ ζει με τον σύζυγο και τον γιο τους σε ένα αρχοντικό αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Βανκούβερ, μετά την ανακοίνωσή τους για αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια στις αρχές Ιανουαρίου και, όπως λέγεται, βρίσκεται ήδη προς αναζήτηση ατζέντη ή μάνατζερ.



    ΣΧΟΛΙΑ