array(0) {
}
        
    
Menu
1.45%
Τζίρος: 521.26 εκατ.
Life & Style

«Mega Stories»: Ιστορίες παιδιών που «επέστρεψαν»

Comments

Υπάρχουν παιδιά που διαφέρουν από τους συνομήλικους τους. Παιδιά που έζησαν την αμφισβήτηση, την απόρριψη και πολλές φορές τη μοναξιά. Παιδιά που επέλεξαν τον δρόμο της παραβατικότητας και των ναρκωτικών. Το σκοτάδι από το φως.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου στο «Mega Stories», την Τρίτη 6 Απριλίου στις 24:00, παρουσιάζει καθηλωτικές προσωπικές ιστορίες των παιδιών που μπλέχτηκαν σε «κακές παρέες», «συμμορίες», έφτασαν και ξεπέρασαν τα όριά τους, πλήρωσαν το τίμημα των επιλογών τους και ξεκίνησαν για το ταξίδι της επιστροφής που περνάει μέσα από τη φυλακή, τα προγράμματα κοινωνικής επανένταξης, την προσωπική ενδοσκόπηση και την αυτογνωσία.

Πώς είναι να πουλάς ναρκωτικά στα 14; Τι νιώθεις την πρώτη μέρα μόνος στο κελί σου; Πόσο «σωφρονιστική» είναι η εμπειρία της φυλακής για ένα παιδί; Είναι μοναχικός και δύσκολος ο αγώνας της επανένταξης; Πότε ξημερώνει για σένα η «καινούρια μέρα»; Τα παιδιά, που μεγάλωσαν πια, μας μιλούν για το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής που τους δικαίωσε. Και το μοιράζονται μαζί μας.

Με δύναμη, θάρρος και νοιάξιμο για όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Στο «Mega Stories» την Τρίτη 6 Απριλίου στις 24:00.

*Στην εκπομπή παρεμβαίνουν και άτομα που εμπλέκονται με το σωφρονισμό και την κοινωνική επανένταξη των πρώην παραβατικών νέων.

Διαβάστε επίσης:

«Σιωπηλός Δρόμος»: Ένα σκοτεινό μυστήριο γεμάτο ερωτήματα που ανυπομονείς να εξιχνιάσεις

Τι απαντά το Facebook στην ΕΣΗΕΑ μετά τις διαμαρτυρίες μελών για τη διαχείριση του ελληνικού περιεχομένου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.
Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)
Λαμπερή θεατρική βραδιά με χορηγό την Allwyn στο Μικρό Παλλάς – Ποιοι καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Σε βλέπω»
INTELEXT: Ολοκλήρωσε την εξαγορά του Ομίλου New Media (iefimerida) – Στρατηγική συνεργασία και με τα Παραπολιτικά
Δήμητρα Κούστα: Με εντυπωσιακό γαλάζιο κοστούμι σε παρουσίαση βιβλίου
Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: Διακόπτεται η λειτουργία του The Birth Center
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει… Χόλιγουντ και γίνεται σειρά τύπου «The Crown»
Ροδόλφος Οντόνι – Χάρης Πολίτης: Γιατί «έσπασε» το deal στα media και πώς ήλθε το τέλος μιας βραχύβιας σχέσης
Τι γύρευε ο Κυριακού στο Νταβός, η Αγάτσα, ο Περδικάρης και τα παρασκήνια του ΑΠΕ, γιατί ο Οντόνι δεν πούλησε στον Πολίτη, ποια η τύχη Ρέβη και Κουρδή και το κανάλι της Ελεονώρας