• Media

    Το χαστούκι στις γυναίκες και η αθωότητα της Καινούργιου, της Σκορδά και του Αρναούτογλου

    μπελλα-ιωαννα

    Ιωάννα Μπέλλα


    Μια κυρία Ειρήνη Ερμίδου κατηγορεί όλες τις συμπαίκτριες της, ενώ η τελευταία της εμφάνιση στο GNTM αφορά στο επίτευγμα ότι μυρίζει κάτι και αναρωτιέται «ποια έκλα@ε και τι έχει φάει;». Η παραγωγή του παιχνιδιού παίζει το απόσπασμα. Η ίδια νεαρή κυρία, που λόγω ύψους θεωρείται ιδανική για μοντέλο, ως αγλάισμα της θηλυκότητας, πηγαίνει σε κάποιο σπα (εμ που θα πήγαινε; Στην εθνική βιβλιοθήκη;) και ανεβάζει βίντεο στο οποίο λέει «Τελικά αποχώρησα εγώ κι έμειναν οι κοντές οι καργι@λες μέσα!».

    Η Κατερίνα Καινούργιου το παίζει στην εκπομπή της από το διαδίκτυο για να σοκαριστεί αθώα και για το περιεχόμενο και για την αντίδρασή της. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από το ίδιο παιχνίδι, το GNTM, έχει καλεσμένη την Star Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα με τ’ όνομα. Η κοπέλα που έχει απασχολήσει την εφήμερη δημοσιότητα με το ότι κόπηκε και δέχθηκε στα όρια της προσβολής κριτική για τις πολλές και κακές πλαστικές επεμβάσεις που έχει υποβληθεί, προσπαθεί με τερτίπια και κόλπα παλιακά να επιβληθεί στο έναστρο στερέωμα της διασημότητας

    αρναουτογλου-μπελλα
    Ιωάννα Μπέλλα και Γρηγόρης Αρναούτογλου

    Πότε γίνεται θέμα γιατί βγαίνει με το μνηστήρα μιας άλλης επαγγελματίας καλλονής, πότε για το δικαίωμα στην πλαστική χειρουργική ακόμα και αν είναι να παραμορφωθείς αφού είναι επιλογή σου! Η νεαρή γυναίκα χαμογελαστή και ήρεμη, με λιγωμένα γελάκια και εξοντωτικούς ακκισμούς προς την κάμερα λέει, ως καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξουθενωτικά χαριτωμένα «και ποια γυναικά δεν έχει φάει χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει λέει ψέματα…»!

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φυσικά και παίζει την άκρως επικίνδυνη και απαράδεκτη δήλωση, χωρίς να την κόψει στο μοντάζ! Την επόμενη μέρα, η Σκορδά, επίσης αθώα για το περιεχόμενο της εκπομπής και τα ακατάλληλα που θα ειπωθούν, γίνεται έξαλλη στον αέρα με την δήλωση της Μπέλλα και ζητά να αποσυρθεί το βίντεο.

    Λοιπόν κύριοι και κυρίες Καινούργιου, Αρναούτογλου, Σκορδά, παραγωγοί του GNTM, αν αγνοείτε τι περιέχει η εκπομπή σας, δεν ενημερώνεστε, δεν διαβάζετε αυτά που έχετε ευθύνη να παρουσιάσετε ή δεν έχετε επίγνωση του τι λένε και πόσο απαράδεκτα είναι, τότε ίσως να’στε σε λάθος δουλειά ε;

    Γιατί η τηλεόραση και ο δημόσιος λόγος, χωρίς καμία διδακτική διάθεση, αλλά κυριολεκτικά, έχει ευθύνη και βάρος και υπευθυνότητα! Δεν είναι πόζα, φωτογένεια και πώς μας φωτίζει ο φωτιστής μόνο, ενώ εκφωνούμε την εκπομπή που άλλοι ετοίμασαν! Εκτός αν όλα αυτά γίνονται με δόλο για να ανέβουν νουμεράκια και να γίνει show off! Πράγμα ακόμα χειρότερο απ την άγνοια!

    Όταν η ομορφιά δεν είναι σύνολο αλλά πόζα με 12ποντα και μπικίνι!

    Για την ιστορία η ποιητική κυρία Ερμίδου, ειδική ερευνήτρια στο ποιος πέρδεται και πού, αποχώρησε απ’ το σόου που αποθέωσε όχι τη γυναικεία χάρη και την μόδα ως τέχνη, αλλά την κατινιά, το κουτσουμπολιό, τα πισώπλατα σχόλια, την ασχήμια στην έκφραση, τον ανταγωνισμό, την επικέντρωση νέων ατόμων στο εφήμερο και τη ματαιοδοξία!

    Δε θα ήταν κακό μες στο πλαίσιο των αποστολών και των φωτογραφήσεων των νεαρών κυριών που έχουν ως επίκεντρο τους την εικόνα και όχι την ουσία της θηλυκότητας και της χάρης, να τους επιβάλουν να ανοίξουν κάνα βιβλίο, να γνωρίσουν κανέναν λογοτέχνη ή να εκφραστούν σε μια κάμερα μπροστά με σωστές ελληνικές φράσεις! Έτσι, για να δείξουν στα κοριτσάκια που παρακολουθούν πως η ομορφιά είναι σύνολο και όχι περπάτημα σε 12ποντα με μπικίνι χωρίς να πέφτεις!

    Η δε κυρία Ιωάννα Μπέλλα, ως Σταρ Ελλάς, άρχισε αναρτήσεις και δηλώσεις γραπτές, που εμφανώς ήταν γραμμένες από άλλους να εξηγεί, να λέει τι εννοούσε και τι άνθρωπος είναι. Τα είπε όλα εκτός από το να εκφράσει ένα ειλικρινές συγγνώμη για την ανοησία που ξεστόμισε. Πράγμα που θα ήταν πολύ πιο τιμητικό και θα είχαν τελειώσει όλα εκεί.

    Η συγγνώμη της Ιωάννας Μπέλλα

    Πιο μετά επανήλθε με το να λέει πως όλο αυτό την αποσπά από την συγκέντρωση στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς που γίνεται σε κάποιο εξωτικό μέρος και πώς θα ανεμίσει την φούστα της Αμαλίας στην παρέλαση με τις εθνικές φορεσιές, όταν δεν είναι αφοσιωμένη! (Τελικά την ανέμισε! Όχι σα να ‘ταν εθνική φορεσιά μιας βασίλισσας και των επιφανών γυναικών της ανερχομένης άρχουσας τάξης της απαρχής της Ελλάδας, αλλά σαν τη Γαρμπή όταν εντίμως τραγουδούσε «κι αν ξυπόλητη χορεύω με σημαία μου μια φούστα»…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Open Beyond: Δεκάδες απολύσεις, ποιοι βγάζουν «μύγα» την Στάη και το τετ-α-τετ στο Κολωνάκι με τον Τζώνη Καλημέρη, παραδίπλα από τον Σημίτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η… απολογία της Ιωάννας Μπέλλα: Με αιφνιδίασε ο Αρναούτογλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: GNTM: Η Ειρήνη Ερμίδου «αδειάζει» την Άννα Αμανατίδου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ