• LIFE&STYLE

    Απίστευτη γκάφα της Ερμίδου: Αποκάλυψε ποιες βρίσκονται στον τελικό του GNTM (video)

    • Νίκη Καξερή
    ερμιδου

    Το spoiler που έδωσε στο Instagram η Ειρήνη Ερμίδου


    Μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του GNTM, η Ειρήνη Ερμίδου θέλησε να επικοινωνήσει με τον κόσμο που την γνώρισε μέσα από το παιχνίδι και την ακολουθεί στο Instagram. Μιλώντας, λοιπόν, για την εμπειρία που έζησε, αλλά και σχολιάζοντας τη σχέση της με κάποια από τα κορίτσια, της ξέφυγε ένα όνομα που κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του GNTM.

    Το εν λόγω live πραγματοποίησε χθες το βράδυ η πρώην διαγωνιζόμενη μαζί με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία αποχώρησε από το παιχνίδι οικειοθελώς.

    «Θέλω να πάει τελικό, γιατί το προσπαθούσε όντως, ασχέτως ότι θέλω να κερδίσει η Εβελίνα, αλλά δεν γίνεται η Καζαριάν και η κάθε που σκέφτεται με την κάθε Καζαριάν να της λέω ότι, “ok, νομίζω ότι είμαστε όλα καλά” και ξαφνικά να μου λέει, “δεν τσαλακώνεσαι, δεν το ένα… δεν το άλλο…” Να το πει, αλλά να μην μου το παίζει καλή μετά!», δήλωσε η Ειρήνη Ερμίδου, ενώ στη συνέχεια της ξέφυγε ότι η παίκτρια που σίγουρα βρίσκεται στον τελικό είναι η Ειρήνη Καζαριάν!

    «Πάω σε ένα τελευταίο γύρισμα του τελικού και της λέω: “Μπράβο, Καζαριάν, που είσαι τελικό!», είπε στο Instagram η ίδια, ενώ όταν συνειδητοποίησε το σπόιλερ που έδωσε στον κόσμο, έπαθε σοκ και προσπάθησε να το πάρει πίσω λέγοντας πως «Πλάκα έκανα, σας κοροΐδεψα!»

    Μάλιστα, δεν αποκλείεται και η Εβελίνα Σκίτσκο -η οποία αποτελεί μεγάλο φαβορί για τη νίκη- να βρίσκεται στον μεγάλο τελικό αντιμέτωπη με την Ειρήνη Καζαριάν.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM: Οι φωτογραφίες της εβδομάδας και οι αποχωρήσεις – σοκ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Η Ειρήνη Ερμίδου «αδειάζει» την Άννα Αμανατίδου (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: GNTM: Οι ατάκες της Μέγκι που άφησαν ιστορία



    ΣΧΟΛΙΑ