• Media

    Τζένη Μπαλατσινού- Βασίλης Κικίλιας: Ποζάρουν χαλαροί και ευτυχισμένοι στις κοινές τους διακοπές (pic)

    • NewsRoom
    Μπαλατσινου κικιλιας

    Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού


    Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν για πρώτη φορά ως παντρεμένο ζευγάρι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού. Το ζευγάρι βρέθηκε σε παραθαλάσσια περιοχή, μακριά από τις υποχρεώσεις του, ενώ συνοδευόταν και από εκλεκτή παρέα.

    Ένα σύντομο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του στο υπουργείο κάνει ο Βασίλης Κικίλιας, που θέλησε να περάσει λίγες χαλαρές στιγμές με τη σύζυγό του, πλέον, Τζένη Μπαλατσινού. Οι δυο τους μοιάζουν πολύ χαρούμενοι και ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό, που τους απαθανατίζει.

    Την φωτογραφία δημοσίευσε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας την ευτυχία που χαρακτηρίζει το νέο ξεκίνημα στη ζωή της, στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια.

    Στη φωτογραφία, ωστόσο, το ζευγάρι δεν είναι μόνο του, αλλά συνοδεύεται και από μια εκλεκτή παρέα. Ο λόγος για τη διάσημη σχεδιάστρια, Paola Navone. Αν και δεν διευκρινίζεται το νησί, όπου έχει τραβηχτεί η φωτογραφία, το γεγονός ότι η Ιταλίδα δημιουργός διατηρεί σπίτι στη Σέριφο, ίσως αποκαλύπτει τον προορισμό των διακοπών του ζευγαριού.

    «Μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στο design. Το ταλέντο είναι πάντα έμφυτο και όχι επίκτητο», γράφει στη λεζάντα η Τζένη Μπαλατσινού για την Paola Navone.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Ιούνιο. Αυτό τον καιρό, οι δυο τους αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο πίσω τους τις πολλές υποχρεώσεις, προκειμένου να ξεκουραστούν, επισκεπτόμενοι τα ελληνικά νησιά.

    Αν και η Τζένη Μπαλατσινού φρόντιζε τις περασμένες μέρες να ενημερώνει στη σελίδα της στο Instagram με στιγμιότυπα από τις διακοπές της, αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία, όπου εμφανίζεται μαζί με τον αγαπημένο της.

    Δείτε τη φωτογραφία του ζευγαριού, που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού, μαζί με τη σχεδιάστρια:



    ΣΧΟΛΙΑ