• Media

    «Το Καφέ της Χαράς»: Η Ζέτα Δούκα αναστατώνει το Κολοκοτρωνίτσι

    • NewsRoom

    Χάρης Ρώμας και Ζέτα Δούκα


    Για το ρόλο της στο «Καφέ της Χαράς» μίλησε η Ζέτα Δούκα.

    Το πρώτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» ήδη «έσκισε» σε τηλεθέαση, παρά το γεγονός ότι η πρεμιέρα έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με το τηλεοπτικό κοινό να αγκαλιάζει με συγκίνηση και ενθουσιασμό την αναβίωση της αγαπημένης του σειράς.

    Το Twitter πήρε «φωτιά», ενώ όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στο Κολοκοτρωνίτσι, ειδικά μετά την επιστροφή της Χαράς στο χωριό, αλλά και την εμφάνιση μιας νέας μυστηριώδους γυναίκας.

    Η ταλαντούχα ηθοποιός Ζέτα Δούκα φέτος συμμετέχει στην μεγάλη επιστροφή της θρυλικής σειράς του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά σε έναν ρόλο-έκπληξη που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο Κολοκοτρωνίτσι, αλλά και τη ζωή του Περίανδρου Πώποτα.

    «Δεν αποκαλύπτω το ρόλο μου, δεν μου επιτρέπεται, αλλά έχει να κάνει γενικότερα με ένα σενάριο που ‘πατάει’ επάνω σε μια Χαρά του παρελθόντος, αλλά και μια ανανέωση σε σχέση με το μέλλον», δήλωσε η Ζέτα Δούκα στο περιοδικό Λοιπόν.

    Περιγράφοντας τον ρόλο της στο «Καφέ της Χαράς», η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε:

    «Ο ρόλος μου είναι η Στέλλα, μια γυναίκα δυναμική, ξύπνια, πονεμένη, με ένα παρελθόν δύσκολο και μυστηριώδες, το οποίο θα αποκαλυφθεί στους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί, αλλά δεν θα το ξέρουν οι υπόλοιποι στο Κολοκοτρωνίτσι.

    Η γυναίκα αυτή αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω. Η ίδια πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ζητάει εργασία από το μόνο άνθρωπο που γνωρίζει και θεωρεί ότι μπορεί να της συμπαρασταθεί κι αυτή είναι η Βάλια, η κόρη της Χαράς. Γενικώς, θα ταράξει πολύ τα ‘νερά’ των ανθρώπων του χωριού, αλλά και ειδικώς του Περίανδρου Πώποτα».



    ΣΧΟΛΙΑ