• LIFE&STYLE

    Χάρης Ρώμας: Η «θρυλική» επιστροφή του Καφέ της Χαράς και το επόμενο τηλεοπτικό βήμα

    Άννα Χατζησοφιά, Ρένια Λουιζίδου και Χάρης Ρώμας


    Λίγο πριν ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό, το mononews.gr βρέθηκε στο Καφέ της Χαράς, στο Κορωπί, όπου πραγματοποιείται μέρος των γυρισμάτων και μιλήσαμε με τον Χάρη Ρώμα για την μεγάλη επάνοδο της «θρυλικής» σειράς του ΑΝΤ1.

    Η αναβίωση παλαιότερων επιτυχημένων σειρών με την επαναφορά τους στο παρόν είτε με το ορίτζιναλ καστ ηθοποιών είτε με ένα εξ ολοκλήρου νέο καστ είναι κάτι που πλέον έχει γίνει μόδα στο εξωτερικό.

    Σημαντικοί παράγοντες είναι η νοσταλγία για το παρελθόν και η προσπάθεια επανάληψης της επιτυχίας, φαινόμενο που φέτος βλέπουμε και στην ελληνική τηλεόραση.

    Ωστόσο, αυτή η μόδα της επαναφοράς παλιών σειρών με νέα επεισόδια θα επικρατήσει τα επόμενα χρόνια και στην Ελλάδα;

    «Αν το Καφέ της Χαράς πάει καλά σίγουρα θα βρεθεί και κάποιο άλλο που θα θέλει να το κάνει. Αν δεν πάει καλά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, γιατί ούτε το Λόγω Τιμής ούτε η Πολυκατοικία πήγαν καλά. Οπότε θα θεωρηθεί ότι στην Ελλάδα δεν πιάνουν τα σίκουελ για να γίνουν μόδα», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Ρώμας ενώ συμπλήρωσε ότι:

    «Αν, όμως, πάει καλά το Καφέ της Χαράς –που θα πάει καλά– τότε και κάποιοι άλλοι θα σκεφτούν να κάνουν το ίδιο».

    το καφε της χαρας
    Το καστ του «Καφέ της Χαράς»

    Όσο για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψουν με νέα επεισόδια και άλλες μεγάλες επιτυχίες του, όπως τα cult classic Κωνσταντίνου και Ελένης και Οι Μεν και οι Δεν, ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος ήταν ξεκάθαρος:

    «Όχι, γιατί μετά θα είμαι γραφικός. Αν όλες οι σειρές που έχω κάνει επιτυχία τις κάνω σίκουελ, τότε θα είμαι γραφικός».

    Ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με τα μελλοντικά τηλεοπτικά του σχέδια, μετά το Καφέ της Χαράς:

    «Αντίθετα, έχουμε σκεφτεί ήδη με τους ίδιους παραγωγούς ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, ποια θα είναι η επόμενη σειρά γιατί λέω να μείνω λίγο ακόμα, όχι πολύ!».

    «Δεν θα είμαι ο ‘γερομπάρμπας’ που είναι εκεί πέρα στην τηλεόραση!», δήλωσε με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ, ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος φέτος εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού.



    ΣΧΟΛΙΑ