• Media

    Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Netflix! Δείτε το πρώτο teaser

    breaking bad movie el camino

    Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ


    Η επιστροφή του «Breaking Bad» είναι γεγονός!

    Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την επιστροφή της πιο δημοφιλούς σειράς των τελευταίων ετών, το «Breaking Bad», σε μορφή ταινίας αυτή τη φορά, που θα εστιάζει στον «αλχημιστή» Τζέσι Πινκμαν, που υποδύεται ο ταλαντούχος Άαρον Πολ.

    Η πολυαναμενόμενη ταινία αποτελεί ένα sequel της σειράς με την εξιστόριση των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν μετά το φινάλε, όταν δηλαδή ο Τζέσι κατάφερε να δραπετεύσει από τη ναζιστική οργάνωση που κρατούνταν.

    Tο Netflix αναγκάστηκε να αποκαλύψει τα σχέδιά του και να κυκλοφορήσει το πρώτο teaser, όταν ξαφνικά, το Σάββατο, διέρρευσε ο τίτλος και μία μικρή περιγραφή της ταινίας στο Reddit:

    «El Camino: A Breaking Bad Movie»

    «Ο φυγάς Τζέσι Πίνκμαν τρέχει να ξεφύγει από το νόμο και το παρελθόν του».

    Η αντίδραση της δημοφιλούς πλατφόρμας ήταν άμεση με αποτέλεσμα να δώσει στη δημοσιότητα το παρακάτω trailer αιφνιδιάζοντας τους φαν:

    Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο «Χάιζενμπεργκ» Γουόλτερ Γουάιτ (Μπράιαν Κράνστον) θα παίξει στην ταινία, ενώ το prequel της σειράς «Better Call Saul» με τον δικηγόρο Σαούλ Γκουντμαν (Μπομπ Όντενκερκ) συνεχίζει για πέμπτη σεζόν το 2020.

    Η ταινία Breaking Bad αναμένεται να βγει στον αέρα του Netflix στις 11 Οκτωβρίου.

    Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα οι δύο ηθοποιοί, που στην πραγματικότητα είναι στενοί φίλοι, ανακοίνωσαν μία νέα συνεργασία στο χώρο των αλκοολούχων ποτών.

    Ταυτόχρονα, ο Άαρον Πολ προϊδέαζε για μια πιθανή αναβίωση της σειράς που τους έκανε ευρύτερα γνωστούς.



    ΣΧΟΛΙΑ