Το βράδυ της Τετάρτης, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Γιάννη και τη Μαίρη να ξετυλίγουν τις πιο κωμικοτραγικές σκηνές της καθημερινής οικογενειακής τρέλας που ζουν στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Φαμίλια».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, τις εξομολογήσεις του ζευγαριού, στον ψυχολόγο, άκουσαν 2.075.111 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού, έστω και για 1’.
H «Φαμίλια» ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με ποσοστό 15%.
Η σειρά κατέγραψε τις υψηλότερες επιδόσεις στις γυναίκες, όπου άγγιξε το 30,7%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ένωσε μπροστά από τη μικρή οθόνη όλη την οικογένεια καθώς και το ανδρικό κοινό της χάρισε ποσοστά που έφτασαν το 27,4%.
Διαβάστε επίσης:
Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Λενιώ συλλαμβάνεται ξανά (video)
«Το Πρωινό»: Η πρώτη εμφάνιση του Λιάγκα στο πλατό της Σκορδά (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά για τους γιατρούς στα νησιά από τον Στ. Χατζηιωάννου: Το παρασκήνιο, πώς ο Ά. Γεωργιάδης «κλείδωσε» τη συμφωνία
- Η… μίρλα για την Κύπρο, οι πύραυλοι AMRAAM για τις «Οχιές», τα ραντεβού του Πιέρ, η μάζωξη στο Αρσάκειο και τα γενέθλια του ΚΜ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επιπτώσεις και Στρατηγικές Επιλογές για την Ελλάδα
- Τράπεζα Κύπρου: Εξαγορές σε 3 κλάδους, προανήγγειλε ο Πανίκος Νικολάου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.