• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Λενιώ συλλαμβάνεται ξανά (video)

    • NewsRoom

    Λάμπρος και Λενιώ στις Άγριες Μέλισσες


    Εμπόδια και δυσκολίες συναντά συνεχώς η Λενιώ στις Άγριες Μέλισσες, ένα μοτίβο που συνεχίζεται και στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

    Η κόντρα της Ελένης και του Βόσκαρη καλά κρατεί, ενώ ο ένας προσπαθεί να παγιδεύσει τον άλλον για να μπει στη φυλακή.

    Από τη μία ο Βόσκαρης κατασκευάζει στοιχεία για να ενοχοποιήσει την Ελένη και από την άλλη η Ελένη συλλαμβάνεται ξανά. Αυτή τη φορά είναι ύποπτη για τον φόνο του Διονύση Μπεκιάρη.

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δούμε τραγικές στιγμές στις Άγριες Μέλισσες, τόσο για την Ελένη όσο και για τον Λάμπρο. Σε αυτή την ιστορία, όμως, θα έχουν έναν πολύτιμο σύμμαχο, τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό.

    Θα καταφέρει να σώσει την Ελένη;

    Τι θα δούμε απόψε

    Ο Λάμπρος και η Ελένη ανατρέπουν τα σχέδια του Νικηφόρου στην ψηφοφορία κι εκείνος θέτει θέμα αλλαγής καταστατικού και διάλυσης του Συνεταιρισμού.

    Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα. Πώς θα αντιδράσει η Δρόσω όταν μάθει τι έκανε πίσω από την πλάτη της στην αδελφή της;

    Η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν τον γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη αλλά ο Βόσκαρης ξεμοναχιάζει τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδιά τους. Θα καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του;

    Ο Γραμματικός ξεκαθαρίζει στον Δούκα πως δεν πρόκειται να μείνουν στο ίδιο σπίτι και αποφασίζει να δείξει στην Πηνελόπη τα στοιχεία που έχει εναντίον του πατέρα της.

    Ο Τόλλιας αναγκάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα της κόρης του με τον Άγγελο, ο οποίος καταρρακωμένος προσπαθεί να πάρει εξηγήσεις από τη Σοφούλα.

    Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις έρευνες για τον φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούν σ’ έναν μοναχό της Μονής Εσταυρωμένου.

    O αγώνας δρόμου ανάμεσα σε αυτόν και την Ελένη, για το ποιος θα προλάβει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή, έχει ξεκινήσει…

    Το Διαφάνι θα ανακαλύψει τον Βόσκαρη;

    Διαβάστε επίσης:

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Ασημίνα και Νικηφόρος φτάνουν στο τέλος (video)

    Φαίη Σκορδά: Πώς σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό (video)

    ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Δημήτρης Παπανικολάου για τη διαβολοβδομάδα της Euroleague



    ΣΧΟΛΙΑ