array(0) {
}
        
    
Menu
-1.01%
Τζίρος: 164.98 εκατ.

Τραμπ: Αρκετά καλή η συνάντηση Γουίτκοφ και Κούσνερ με τον Πούτιν, θα ήθελε να τερματίσει τον πόλεμο

Media

The Voice: Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στον τελικό

Comments

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο ημιτελικός του The Voice και τέσσερις διαγωνιζόμενοι πέρασαν στον τελικό.

Την Κυριακή θα γίνει νέος ημιτελικός.

Οι εννέα πρώτοι από τους 18 διαγωνιζόμενους του The Voice εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και έφεραν σε δύσκολη θέση το τηλεοπτικό κοινό.

Στους ημιτελικούς, άλλωστε, μόνο το τηλεοπτικό κοινό έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει τις καλύτερες φωνές και αυτό ακριβώς έκανε σε αυτό το επεισόδιο.

Οι τηλεθεατές ήταν εκείνοι που αποφάσισαν με την ψήφο τους ποιοι τέσσερις διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Έτσι λοιπόν, έπειτα από τις εμφανίσεις και των εννέα διαγωνιζομένων, έκλεισαν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο παρουσιαστής του The Voice κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Εκείνοι που θα βρεθούν ξανά στη σκηνή του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ είναι οι: Γιώργος Ευθυμιάδης από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Έλλη Πλατάνου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, Ελπίδα Γαδ από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Κωνσταντίνος Τσιμούρης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Τέσσερις ακόμα διαγωνιζόμενοι την προσεχή Κυριακή θα καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο και να περάσουν στον τελικό της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου όπου και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του The Voice of Greece.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3.717.541 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Νοέμβριο
Η Gedi κοντά στην πώληση της Repubblica στον όμιλο Κυριακού – Στα τελικά στάδια οι διαπραγματεύσεις
Τι λένε στις αγωγές τους Ρέβη – Κουρδής κατά Σκάι, η Σιναρέλη και οι προσλήψεις στο ΑΠΕ, τι έγινε τελικά με τον Σρόιτερ, το ΕΣΡ και ο… Τάκης Τσουκαλάς
Ναόμι Γουότς: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει…»
Το παρασκήνιο του deal των 500 εκατ. λιρών! Ποιος είναι ο λόρδος Ρόθερμιρ της «Daily Mail» που εξαγοράζει την «Telegraph»
3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs
Πέφτουν δισεκατομμύρια ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League!
Warner Bros.: Προσφορές για εξαγορά από Netflix, Comcast και Paramount
Σκάι: Τέλος ο Ζούλας από CEO – Νέος διευθύνων σύμβουλος ο… Γιάννης Αλαφούζος