• Media

    «The Crown»: Η Έμα Κόριν με το «θρυλικό» νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα

    • NewsRoom


    Ενάμισι μήνα πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του «The Crown», το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού Έμα Κόριν (Emma Corrin), η οποία ενσαρκώνει την αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού, Νταϊάνα, που έφυγε τόσο αιφνίδια και τόσο άδοξα από τη ζωή.

    Μέσα από τα social media, το Netflix προετοιμάζει τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς, που επικεντρώνεται στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες από τις σκηνές με τον γάμο της Νταϊάνα.

    Φορώντας ένα πανομοιότυπο γαμήλιο νυφικό, η Έμα Κόριν μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με την πριγκίπισσα Νταϊάνα την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

    «Μια πρώτη ματιά στο νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η βραβευμένη με Emmy σχεδιάστρια κουστουμιών Έιμι Ρόμπερτς (Amy Roberts) ήθελε να αιχμαλωτίσει το ίδιο πνεύμα και στιλ του αυθεντικού σχεδίου του David & Elizabeth Emanuel, χωρίς να δημιουργήσει μια ρεπλίκα για την Corrin», αναφέρει το Netflix στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram.

    Η αναδημιουργία του «θρυλικού» νυφικού είναι λεπτομερής και αρκετά ακριβής αν συγκρίνει κανείς τα δύο φορέματα δίπλα-δίπλα.

    Μέσα και από το trailer για τον 4ο κύκλο του «The Crown», βλέπουμε την πίσω πλευρά του νυφικού.

    Σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, η ταλαντούχα ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έμειναν όλοι άφωνοι στο σετ μόλις την είδαν.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Η Έμα Κορίν ενσαρκώνει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο «The Crown»
    Ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα την ημέρα του γάμου τους
    Στιγμιότυπο από το «The Crown»

    Δείτε το trailer:

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ