• Media

    Τα θρυλικά «Φιλαράκια» επιστρέφουν αλλά όχι όπως ονειρευόμασταν


    Την μεγάλη τους επιστροφή ετοιμάζουν τα θρυλικά «Φιλαράκια»!

    Με όλες τις παλιές σειρές να αναβιώνουν στην μικρή οθόνη είτε με το αυθεντικό τους καστ, όπως το Μπέβερλι Χιλς και η Οικογένεια Γκίλμορ (Gilmore girls), είτε με εξολοκλήρου νέο κάστ, όπως οι Μάγισσες (Charmed) και το επερχόμενο Gossip Girl, ήταν αναπόφευκτο να έρθει και η ώρα της πιο επιτυχημένης κωμικής σειράς στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter, οι Τζένιφερ Άνιστον, Μάθιου Πέρι, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου και Ματ ΛεΜπλανκ βρίσκονται σε συζητήσεις για να συμμετέχουν σε ένα reunion special επεισόδιο, μαζί με τους δημιουργούς της σειράς Μάρτα Κόφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν.

    Πρόκειται, όμως, για ένα unscripted special, δηλαδή, ένα ειδικό επεισόδιο χωρίς σενάριο, που θα προβληθεί στο HBO Max, τη νέα streaming πλατφόρμα του αμερικανικού δικτύου HBO.

    Όπως μεταδίδει το Hollywood Reporter, η συμφωνία δεν έχει κλείσει επίσημα, δηλαδή δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές, καθώς το πρόγραμμα των ηθοποιών είναι γεμάτο με αποτέλεσμα να είναι δύσκολος ο συντονισμός και των έξι πρωταγωνιστών.

    Ωστόσο, το γεγονός ότι οι ηθοποιοί των Friends είναι διατεθειμένοι να συμμετέχουν σε ένα special επεισόδιο είναι «από μόνο του ένα μεγάλο κατόρθωμα», σύμφωνα με πηγές.

    φιλαρακια-friends
    «Τα Φιλαράκια»

    Είναι γνωστό ότι η Τζένιφερ Άνιστον και η Κόρτνεϊ Κοξ έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς φιλίας, που δεν έσπασαν ακόμα και μετά το τέλος της σειράς, το 2004.

    Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι ηθοποιοί έχουν βρεθεί σε πάρτι και εξόδους, ωστόσο πρόσφατα για πρώτη φορά μετά από χρόνια κατάφεραν να βρεθούν και οι έξι μαζί.

    Τη συνάντηση έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο με μία σέλφι, που ανέβασε η Άνιστον στον λογαριασμό της στο Instagram. Όπως ήταν φυσικό έγινε viral μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα και είχε ως αποτέλεσμα να «πέσει» για λίγο ολόκληρο το Instagram από την τεράστια «κίνηση» που δημιουργήθηκε στο νέο προφίλ της Ελληνοαμερικανίδας σταρ.

    Το Friends Reunion που έριξε το Instagram

    Προηγουμένως, οι σταρ των Friends είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους για ένα NBC special, όπου τίμησαν τον σκηνοθέτη τους James Burrows. Από την λαμπερή βραδιά τότε, το 2016, έλειπε ο Μάθιου Πέρι.

    2016

    Με τα Φιλαράκια να φεύγουν οριστικά από το Netflix και να μετακομίζουν στο HBO Max, τον Μάιο, όταν και θα ξεκινήσει η επίσημη λειτουργία της πλατφόρμας, ένα reunion επεισόδιο με τους σταρ της θρυλικής σειράς θα εγκαινιάσει τη νέα streaming υπηρεσία με τον καλύτερο τρόπο.

    Στο παρελθόν, οι δημιουργοί της σειράς αρνήθηκαν κατηγορηματικά να γράψουν νέα επεισόδια, καθώς πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα θα απογοήτευε το κοινό και θα χαλούσε τη μαγεία των 10 χρόνων.

    Έτσι το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι ένα unscripted reunion, το οποίο αναμένεται να είναι το τηλεοπτικό γεγονός του 2020!



    ΣΧΟΛΙΑ