• Media

    Τι κάνουν μέσα σε τζακούζι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Κόρτνεϊ Κοξ;

    • NewsRoom

    Ντέιβιντ Μπέκαμ, Κόρτνεϊ Κοξ


    Μία φωτογραφία τους φορώντας μαγιό ενώ είναι μέσα σε τζακούζι ανέβασαν στο Instagram, η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

    «Too hot in the hot tub!», δηλαδή «Πολύ ζέστη μέσα στο τζακούζι», έγραψε η σταρ των «Friends» στη λεζάντα της φωτογραφίας, με την φίλη της και πρώην συμπρωταγωνίστρια, Τζένιφερ Άνιστον, η οποία πρόσφατα εισέβαλε στον κόσμο του Instagram, να σχολιάζει: «Για ένα λεπτό… ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;».

    Αυτό που συμβαίνει, όπως αποκάλυψαν η ηθοποιός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, είναι ότι οι δυο τους θα πραγματοποιήσουν μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά «Modern Family», που στις ΗΠΑ διανύει την 11η και τελευταία σεζόν της, ενθουσιάζοντας τους φαν τους.

    Στη δεύτερη φωτογραφία οι δύο σταρ ποζάρουν με τους πρωταγωνιστές της σειράς, Τζέσι Τάιλερ Φέργκισον και Έρικ Στόουνστριτ.

    View this post on Instagram

    Too hot in the hot tub! #modernfamily

    A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

    Από την άλλη, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία διαβάζουν το σενάριο του επεισοδίου τους και έγραψε:

    «Γνώρισα ένα καινούριο ΦΙΛΑΡΑΚΙ σήμερα στη δουλειά».

    Η σύζυγός του και σχεδιάστρια μόδας, Βικτόρια Μπέκαμ έδωσε την έγκρισή της γράφοντας «Ανυπομονώ!!! Φιλιά!»

    Όπως μεταδίδει το αμερικανικό EW, οι δύο σταρ θα παίξουν τους εαυτούς τους και υποτίθεται ότι θα διαγωνιστούν μαζί σε ένα τουρνουά bowling με celebrities.

    Τόσο ο Μπέκαμ όσο και η οικογένειά του στο παρελθόν έχουν παραδεχτεί πως είναι μεγάλοι φαν του «Modern Family», ενώ το 2017 μαζί με την Βικτόρια, την κόρη τους, Χάρπερ και τους γιους τους Μπρούκλιν και Ρόμεο, είχαν επισκεφτεί τα γυρίσματα της σειράς.



    ΣΧΟΛΙΑ