Menu
0.25%
Τζίρος: 204.31 εκατ.

Ζελένσκι πρώτη στο Βελιγράδι: Η ιστορική επίσκεψη και το μήνυμα προς τη Μόσχα

Media

Survivor: Βγήκαν τα «μαχαίρια» μεταξύ των δύο ομάδων

Survivor
Comments

Όσα έγιναν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ήταν η αφορμή για να σημειωθεί η πρώτη σοβαρή ένταση μεταξύ των δύο ομάδων.

Ακόμα ένα δυνατό επεισόδιο παρακολουθήσαμε χθες στο Survivor. Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να συμμετέχουν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, μετά το πέρας του οποίου η ηττημένη ομάδα θα έπρεπε να επιλέξει τους υποψηφίους της.

Οι Διάσημοι έφτασαν για μία ακόμη φορά ταλαιπωρημένοι στο αγώνισμα. Οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν εντός της ομάδας μετά την πρώτη ψηφοφορία, με πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο, που ζήτησε τον λόγο από τους συμπαίκτες του για την υποψηφιότητά του, καθώς και ένας αρκετά σοβαρός τραυματισμός της Άννας Μαρίας Βέλλη ήταν τα κύρια γεγονότα που απασχόλησαν την ομάδα πριν τον αγωνιστικό στίβο.

Στο αγώνισμα, Διάσημοι και Μαχητές έπρεπε να κρατήσουν ένα τοτέμ ο καθένας, όρθιο σε έναν στύλο. Στόχος κάθε παίκτη είναι να διατηρήσει το δικό του τοτέμ στο χέρι του και να ρίξει του αντιπάλου στο έδαφος. Το αγώνισμα αρχικά δεν είχε ξεκάθαρο νικητή, ωστόσο στη συνέχεια οι Μαχητές πήραν προβάδισμα και επικράτησαν τελικά με 10-5.

Ορισμένα γεγονότα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος στάθηκαν αφορμή για να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των δύο ομάδων. Από τους Διάσημους, ιδιαίτερα εκνευρισμένη φάνηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία υποστήριξε ότι οι Μαχητές της επιτέθηκαν προσωπικά, ενώ τα βέλη των Μαχητών στράφηκαν εναντίον του Περικλή Κονδυλάτου για μία κίνηση που έκανε προς τον αντίπαλό του, Γιώργου Ασημακόπουλου κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το αποτέλεσμα του αγωνίσματος οδήγησε τις δύο ομάδες στο συμβούλιο, όπου οι παίκτες εξέθεσαν τα προβλήματά τους με τους αντιπάλους τους. Στη συνέχεια, οι Διάσημοι έπρεπε να ψηφίσουν τουλάχιστον έναν ακόμη υποψήφιο από την ομάδα τους.

Στην ψηφοφορία, ωστόσο, προέκυψε για ακόμη μία φορά ισοψηφία μεταξύ δύο παικτών, με αποτέλεσμα να τεθούν και οι δύο αυτόματα σε διαδικασία υποψηφιότητας για αποχώρηση. Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη ψηφοφορία των Διασήμων, υποψήφιοι προς αποχώρηση τέθηκαν ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Κοψιδάς. Από την χθεσινή ψηφοφορία, εκείνοι οι οποίοι συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Μιχάλης Αρναούτης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=khO18qhT1a4&feature=emb_logo

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός, θα ανακοινωθεί στη συνέχεια ο δημοφιλέστερος παίκτης της ομάδας, βάσει της ψηφοφορίας του κοινού, ο οποίος θα θέσει ακόμη έναν συμπαίκτη του, τον πέμπτο, σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμη:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

Κατ’ αρχάς θετικοί οι επιστήμονες για το άνοιγμα των σχολείων – Πότε θα ληφθεί η οριστική απόφαση

Borscht: Η συνταγή για την παραδοσιακή ουκρανική σούπα που θα λατρέψουμε

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί παραιτήθηκε ο Δημητριάδης από τον Σκάι, η ανατροπή με Κοσιώνη, η πρωτιά του mononews, ραγδαίες εξελίξεις στο Gazzetta, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ, η συμμαχία στον ΑΝΤ1+ και τι θα γίνει με το deal Cosmote TV – Nova
ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
Πέθανε ο William Orbit, μουσικός παραγωγός της Μαντόνα
Deep Blue: To super yacht του μισού δισεκατομμυρίου στον Πόρο (video)
Το Release Athens Festival 2026 άφησε τις καλύτερες μουσικές αναμνήσεις – Η Allwyn κράτησε τον παλμό και εκτός σκηνής για 4η χρονιά
Μαρί Σαντάλ-Μαρία Ολυμπία: Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες
Πέρεζ Χίλτον: Αυτοτραυματιζόταν με μαχαίρι live στο TikTok ο γνωστός blogger
Στον Σκορπιό το mega yacht Loon των 75 εκατομμυρίων δολαρίων (φωτό + βίντεο)
Μαρία Μενούνος: Το προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου με την κόρη της (video)
Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι