• Media

    Survivor: Τα νέα πρόσωπα, οι παρεξηγήσεις και το… «πλάσιμο της γυναίκας»

    • NewsRoom


    Νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης χθες, Κυριακή στον ΣΚΑΙ, με καινούρια πρόσωπα, αιχμές, αλλά και ένα αμφίρροπο αγώνισμα

    Ακόμη ένα γεμάτο επεισόδιο Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στις παραλίες τους, αλλά και να υποδέχονται τις νέες τους συμπαίκτριες.

    Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε μία έκρηξη από την Κάτια Ταραμπάνκο, που ενοχλήθηκε γιατί, καθώς κοιμόταν, ο Πάνος Καλλίδης προσπάθησε να κρατήσει αναμμένη την φωτιά, κάνοντας φασαρία. Αυτό εξόργισε την Κάτια, η οποία του μίλησε άσχημα, γεγονός που πυροδότησε την έντονη δυσαρέσκεια της Αγγελικής Λάμπρη.

    Αντιδράσεις προκάλεσε και ένα ατυχές σχόλιο του Κρις από την ομάδα των Μαχητών, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι «Κάθε γυναίκα είναι σαν πυλός που είναι άμορφος. Όλες τις γυναίκες τις πλάθεις, δεν έχει σημασία αν είναι 15. Όλες τις διαμορφώνεις πιστεύω, ακόμα κι αν είναι στα 30. Θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες χρειάζονται πλάσιμο για να διαμορφώσουν χαρακτήρα. Βέβαια, για να σε αφήσει κάποια να την πλάσεις, σημαίνει ότι σε θαυμάζει κι είναι ερωτευμένη μαζί σου». Φυσικά, από τους συμπαίκτες του δεν έλειψαν τα περιπαικτικά κι ειρωνικά σχόλια.

    Στον αγωνιστικό στίβο, οι δύο ομάδες έμαθαν από τον Γιώργο Λιανό ότι θα υποδεχθούν τις δύο νέες συμπαίκτριές τους. Στην ομάδα των Διασήμων εισήλθε η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ στους Μαχητές προστέθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου.

    Το χθεσινό αγώνισμα απαιτούσε από τους παίκτες να μετακινούνται πάνω σε μία σανίδα, τραβώντας ένα σχοινί με τα χέρια τους, να συλλέξουν δύο σάκους και στη συνέχεια να φτάσουν στον τελικό στόχο, όπου καλούνταν να βάλουν δύο σάκους μέσα σε έναν απαιτητικό στόχο.

    Το σκορ έληξε 10-6 υπέρ των Μαχητών, οι οποίοι είχαν έτσι την ευκαιρία να απολαύσουν μία ομελέτα με δύο αυγά και μία φέτα ψωμί.

    Ακολούθησε μία διαφωνία στην παραλία των Μαχητών, αναφορικά με την κατασκευή της καλύβας, αλλά και τα πλάνα της νέας παίκτριας με το μαγιό, που έφεραν αναστάτωση στην παραλία.

    Αργότερα, οι παίκτες συμμετείχαν σε ένα διασκεδαστικό κουίζ, στο οποίο οι Διάσημοι κατάφεραν να επικρατήσουν, απολαμβάνοντας μία δροσερή φρουτοσαλάτα.

    Το χθεσινό επεισόδιο ολοκληρώθηκε με μία παρεξήγηση στην παραλία των Διασήμων, που ξεκίνησε όταν η Ανθή Σαλαγκούδη πρόσφερε λίγο από το φαγητό της στον Γιώργο Κοψιδά. Ο Αλέξης Παππάς ενοχλήθηκε που ο ηθοποιός δεν θέλησε να μοιραστεί αυτή την ποσότητα με τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να θίξει το ζήτημα στην ομάδα.

    Διαβάστε ακόμη:

    Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απαντά για το ταξίδι του στο «ελεύθερο» Ντουμπάι

    Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Έξοδος για δύο – Η πρώτη κοινή φωτογραφία για το 2021

    Μία αλμυρή γιορτινή συνταγή: Βασιλόπιτα κρεατόπιτα Ξάνθης

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ