• LIFE&STYLE

    Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Έξοδος για δύο – Η πρώτη κοινή φωτογραφία για το 2021

    • NewsRoom

    Γιάννης Κεντ και Μαρί Κωνσταντάτου


    Την φωτογραφία δημοσίευσε ο Γιάννης Κεντ στο προφίλ του στο Instagram

    Την πρώτη κοινή φωτογραφία του για το 2021 με την Μαρί Κωνσταντάτου δημοσίευσε ο Γιάννης Κεντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    Το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά την Άννα Βίσση στο άδειο θέατρο Παλλάς, καθώς η συναυλία της τραγουδίστριας μεταδόθηκε την 1η Ιανουαρίου διαδικτυακά.

    Στη φωτογραφία βλέπουμε την Μαρί Κωνσταντάτου και τον Γιάννη Κεντ να φοράνε τις μάσκες τους και να χαμογελάνε στον φωτογραφικό φακό.

    Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε καιρό να ανεβάσει κάτι μαζί στο Instagram (από τον Μάιο του 2020) και το έκαναν τώρα, με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς. Ο Γιάννης Κεντ ευχήθηκε καλή χρονιά στους διαδικτυακούς του φίλους με μια φωτογραφία με την σύντροφό του, Μαρί Κωνσταντάτου.

    Η Άννα Βίσση γιόρτασε την έλευση του νέου χρόνου με live stream συναυλία από το Θέατρο Παλλάς, μέσω της viva.gr. Special guest ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, μαζί με τη Ματίνα Νικολάου ως «Βάνια» και οι χρήστες του twitter ενθουσιάστηκαν με τη συναυλία με το hashtag #annavissilive2021 να είναι από τα πρώτα trend του twitter.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ