• Media

    Survivor: Μια εβδομάδα νωρίτερα η πρεμιέρα – Ονόματα έκπληξη στους Διασήμους (video)

    • NewsRoom

    Survivor 1


    Λίγο πριν την εκπνοή του 2020 και συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor.

    Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες από την πλευρά της τουρκικής παραγωγής Acun Medya, που και φέτος έχει αναλάβει το ριάλιτι επιβίωσης, προκειμένου να βγει ο νέος κύκλος νωρίτερα από το αναμενόμενο.

    Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Ευτυχείτε», ο ΣΚΑΪ επιθυμεί να βγει το Survivor στον αέρα πριν το πολυαναμενόμενο MasterChef του STAR, το οποίο θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο.

    Όσο για τα διάσημα πρόσωπα που φημολογείται ότι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τον Άγιο Δομίνικο, αυτά είναι οι Αγγελική Λάμπρη, Κάτια Ταραμπανκό, Θωμαής Απέργη, Ελευθερία Ελευθερίου, Έλενα Γαλύφα, Ανθή Σαλακούδη, Τριαντάφυλλος, Πάνος Καλλίδης, Περικλής Κονδυλάτος, Iωάννης Μελισσανίδης, Αλέξης Παππάς, Μιχάλης Αρναούτης, Γιώργος Κοψίδας.

    Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και από τον ίδιο, ο Σάκης Τανιμανίδης φέτος αποφάσισε να μην συμμετέχει στο Survivor, καθώς επιθυμεί να παραμείνει κοντά στη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, με την οποία σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν δίδυμα.

    Στη θέση του Σάκη Τανιμανίδη, την παρουσίαση θα αναλάβει ο «δοκιμασμένος» Γιώργος Λιανός, ο οποίος έχει συμπαρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης στο παρελθόν με επιτυχία.

    Αντίθετα με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα κάνουν μια «διακοπή» στην κανονική ροή του προγράμματός τους ενόψει των εορτών, ο ΣΚΑΪ μετά το τέλος του Big Brother σκοπεύει να συνεχίσει δυναμικά με το Survivor, ενώ κανονικά συνεχίζουν και οι «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Χωρισμός-σοκ έρχεται να συνταράξει το Διαφάνι (video)

    Ιωάννα Τούνη: Το υπέρογκο χρηματικό ποσό που της πρόσφεραν για το Survivor (video)

    «Κάνε την αγάπη, πράξη»: Φέτος τα Χριστούγεννα ο ΑΝΤ1 στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»



    ΣΧΟΛΙΑ