• Media

    Survivor: Μεγάλη ανατροπή στον τελευταίο αγώνα ασυλίας – Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

    • NewsRoom
    Survivor

    Survivor


    Έναν συγκλονιστικό τελευταίο αγώνα ασυλίας παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor – Ποιος θα αποχωρήσει λίγο πριν το τέλος;

    Την τελευταία μάχη για την ασυλία έδωσαν χθες οι 5 φιναλίστ του φετινού Survivor. Όποιος κατάφερνε να πάρει το πολυπόθητο κολιέ, θα είχε στα χέρια του την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκείνος που τελικά κατάφερε να κατακτήσει την ασυλία, «κλέβοντάς» την μέσα από τα χέρια του Ηλία Μπόγδανου, κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

    Έτσι, ο παίκτης του Survivor μπόρεσε όχι μόνο να «αποτινάξει» από πάνω του την υποψηφιότητα που ο Γιώργος Κόρομι του είχε χρεώσει δυο νύχτες πριν, αλλά και να βγάλει εκείνον στη σέντρα ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

    Πιο συγκεκριμένα, μετά τον τελευταίο αγώνα ασυλίας, οι 5 φιναλίστ βρέθηκαν σε ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού, απέναντι στον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο Σάκης Κατσούλης ενημέρωσε τον παρουσιαστή και το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ, ότι ορθότερη λύση βρίσκει το να «δείξει» τον συμπαίκτη του, Γιώργο Κόρομι. Εκείνος, όμως, με τη σειρά του  έπρεπε να υποδείξει έναν νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η επιλογή του δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Έτσι, η τελευταία τριάδα προς αποχώρηση πριν από τους ημιτελικούς του Survivor είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Διαβάστε ακόμη:

    Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι πραγματικά συμβαίνει με τον Μπραντ Πιτ

    Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας του

    Μία πεντανόστιμη συνταγή στο πεντάλεπτο: Μανιτάρια με γέμιση πίτσας

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ