• Media

    Survivor 2: Πτωτική πορεία, υγρασία, πολλοί μύες!


    Παρακολουθώντας τη δεύτερη μέρα του περσινού φαινομένου «Survivor», παλεύουμε να μάθουμε ονόματα και να κάνουμε αντιστοιχίες με τους παλιότερους αρχετυπικούς ανθρώπους – ρόλους. Ποιος είναι φέτος ο καλός, λαϊκός Ντάνος; Ποια είναι η ξανθιά, καλή άσχετη από αθλήματα; Ποιοι θα γίνουν ζευγάρι και ποιοι κλίκα;

    Όμως, τραβάει πολύ η γνωριμία και μάλλον βαριόμαστε. Έτσι, η πρεμιέρα έκανε  στο σύνολο έκανε 44,8% και στα νεανικά κοινά 55,6% και η δεύτερη μέρα είχε μία πτωτική τάση μεγαλύτερη από 15 μονάδες, αλλά και πάλι έσκισε με 30,2%  και στα νεαρές ηλικίες 41,1%. Δηλαδή, επιτυχία το λες!

    Παρ’ όλα αυτά τι μάθαμε από το χθεσινό επεισόδιο;

    1. Οι άσημοι μαχητές δεν γνωρίζουν κανένα διάσημο που είναι εξίσου άγνωστος με τους ίδιους. Έτσι ένα μοντέλο από τους μαχητές, η Ντάρια, έτρεχε με μια τραγουδίστρια απ’ τους διάσημους, την Ξένια, και παίζει η πρώτη να μας θύμιζε πιο πολύ κάτι, απ ότι η παντελώς άγνωστη δεύτερη διάσημη.
    2. Θέλουμε να ταυτιστούμε με τους Μαχητές -πάντα!- αλλά μας είναι το ίδιο άγνωστοι και άρα ταπεινοί και οι Διάσημοι, άρα δεν έχουμε ομάδα να ταυτιστούμε! Παρ’ όλα αυτά επειδή οι Μαχητές κερδίζουν και τους πήρανε φαλάγγι τους Διάσημους, με τόσους πρωταθλητές μέσα, λέμε να πάμε με τον νικητή για πρώτη φορά!
    3. Οι άνθρωποι σήμερα κάνουν δουλειές όπως μοντέλα, στυλίστες και personal trainers. Οι τελευταίοι, δε, παίζει να είναι περισσότεροι από αυτούς που γυμνάζονται στη χώρα.
    4. Στους διάσημους ανήκει και ο πρωταθλητής Μιχάλης Μουρούτσος, που πέρυσι στην ίδια ομάδα ήταν η αγαπημένη του Λάουρα Νάργες και του χρόνου ίσως κανένας κουμπάρος ή συμπέθερος τους.
    5. Εμψυχώνοντας του παίκτες τους, οι Διάσημοι φωνάζουν όλοι μαζί: «Δα – λά – κα», το όνομα κάποιας διακεκριμένης κάπου. Αλλά ώσπου να ξεχωρίσει απ τις φωνές, το «δέλτα», τρομάξαμε πως εντελώς νέες και καινοτόμες εποχές ξεκινάνε για τον ΣΚΑΪ.
    6. Άρχισαν από το δεύτερο επεισόδιο όλοι να πεινάνε και παραπονιούνται, ενώ ήξεραν που πήγαιναν και αλίμονο!  Σταθμός, η δήλωση της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου, που μας είναι γνωστή επειδή χόρευε σε κάποιο Dancing, πως το «σανίδι για να κοιμάσαι είναι τρομακτικό»! Ούτε καν άβολο, ούτε και σκληρό!
    7. Κάποιοι σε κάποια παράγκα χαϊδεύονταν στα κεφάλια τους, χωμένοι στους υπνόσακους. Ακόμα δεν αρχίσατε ρε παιδιά και πλάκωσαν τα αισθήματα…
    8. Είναι όλοι τόσο γυμνασμένοι, μες στους μύες, όποιο πλάνο κι αν κοιτάξεις, που οι κύριοι έχουν μεγαλύτερα στήθη απ’ τις κυρίες. Δηλαδή να κολάζεται και η μαντάμ και ο μεσιέ…
    9. Προς το παρόν, πάντως, στα social media οι χρήστες νοσταλγούν τον Σπαλιάρα και τον αυθορμητισμό του, όσον αφορά τις σωματικές του ανάγκες, το ξεχειλωμένο μαγιό του Χρανιώτη και την ευρηματικότητα του προπονητή ράγκμπι που ήδη θα ταν σε ανάρρωση!
    10. Η Ελεονώρα Μελέτη, που παρουσίαζε περισυ την εκπομπή σχολίων για το Survivor, έγραψε το επικό στο twitter: «εγώ πάλι, φέτος, θα σχολιάζω τους παίκτες μόνο για τις χορευτικές τους επιδόσεις».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι προετοιμασίες πριν μπει στο Survivor – Τι ρώτησε αν μπορεί να κάνει στο παιχνίδι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελικά η Σπυροπούλου είναι και Survivor και 2

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Χαμός στο Twitter για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Η «μπηχτή» της Ελ. Μελέτη



    ΣΧΟΛΙΑ