array(0) {
}
        
    
Menu
1.02%
Τζίρος: 177.12 εκατ.

THE DOLLI: Η Αθήνα με μια νέα ματιά και την εκλεκτή αισθητική της Pauline Karpidas

Media

Στο Open η Αννίτα Πάνια – Ποιος ο ρόλος Βίσσης-Καρβέλα (video)

Αννίτα Πάνια
Comments

Στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου επιστρέφει η Αννίτα Πάνια με την εκπομπή «Αννίτα Κοίτα», που θα προβάλλεται μέσα από την τηλεόραση του Open.

Το τραγούδι των τίτλων αρχής της νέας εκπομπής είναι σε στίχους Νίκου Καρβέλα και ερμηνεύει η Άννα Βίσση μαζί με την Αννίτα Πάνια.

«Ένα βράδυ πήγαμε στο στούντιο, φάγαμε το φλας και γράψαμε αυτό το τραγούδι», ανέφερε χαμογελώντας η παρουσιάστρια του Open TV, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Πρόκειται για τα «μελλοντικά σχέδια» που είχε προϊδεάσει η Άννα Βίσση πριν από μερικές εβδομάδες μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Αννίτα Πάνια δήλωσε:

«Από τα 25 χρόνια, τα 24 ήμουν σε μεγάλα κανάλια. Δεν με φόβισε η περσινή χρονιά. Δεν σου κρύβω πως είχε και μία ροκιά που μου άρεσε πολύ. Είχε ενδιαφέρον να βλέπεις πως ανταποκρίνεται ο κόσμος σε ένα μικρότερο κανάλι, όπως είναι το νέο Epsilon.

Η νέα εκπομπή που ετοιμάζουμε στο Open TV είναι ανοιχτή σε ανθρώπους που θέλουν να ανοίξουν την καρδιά τους. Με όποια ιστορία είναι αυτή. Ο τίτλος της εκπομπής είναι ‘Αννίτα κοίτα’ και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή».

Η ανακοίνωση του Open:

«Ανατρεπτική, άμεση, επικοινωνιακή και πιο interactive από κάθε άλλη φορά, η Αννίτα Πάνια έρχεται αυτό το Σάββατο στις 15.40 στο OPEN.

Η εκπομπή Αννίτα Κοίτα ανοίγει την πόρτα στο τηλεοπτικό κοινό, καλώντας το να μοιραστεί μαζί της προσωπικές ιστορίες και ανησυχίες, αναζητώντας τη λύση…

Στο Αννίτα Κοίτα πρωταγωνιστούν οι τηλεθεατές και οι αφηγήσεις τους, με πολλή διάδραση, εκπλήξεις και παιχνίδια με μεγάλα δώρα.

‘Αννίτα Κοίτα, Αννίτα Σαββατοκυριακουίτα… Από μικρή η Αννίτα έπεσε στης τρέλας της μαρμίτα’ τραγουδά η Άννα Βίσση σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα στο μουσικό σήμα των τίτλων και η εκπομπή Αννίτα Κοίτα σηκώνει αυλαία αυτό το Σάββατο στις 15.40!

Αννίτα Κοίτα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15.40 στο OPEN»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

THE DOLLI: Η Αθήνα με μια νέα ματιά και την εκλεκτή αισθητική της Pauline Karpidas
Louis Vuitton Hotel: Η μεγάλη άφιξη του 2026 στο πιο διάσημο σημείο του Παρισιού
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Επίτιμος πρόεδρος στο Propeller Club Πειραιά – Τραγούδησε και χόρεψε μαζί με τον Γιώργο Προκοπίου
Madwalk 2025 by Three Cents: Έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Σκάι: Τέλος ο Ζούλας από CEO – Νέος διευθύνων σύμβουλος ο… Γιάννης Αλαφούζος
To Πρόσωπο Mar-a-Lago και η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Όταν η αισθητική επέμβαση γίνεται πολιτική δήλωση
Χώρισαν Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ
Dior Palladio: Το φόρεμα του αρχιτέκτονα της μόδας επαναφέρει την αρχαιοελληνική κομψότητα στο επίκεντρο
Η ΕΡΤ παρουσίασε το νέο ραδιοφωνικό της πρόγραμμα – Ισχυρή δυναμική και ψηφιακή μετάβαση για τη δημόσια ραδιοφωνία
Ο χορός του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (video)