array(0) {
}
        
    
Menu
1.1%
Τζίρος: 105.51 εκατ.

Emily in Paris: Αυτό είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο (video)

Media

Στην πρώτη θέση Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας
Comments

Στο «Πρωινό» και στους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα έδωσαν την πρωτιά οι τηλεθεατές την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.

Με καλή διάθεση, αισιοδοξία και αποκλειστικά θέματα η απολαυστική πρωινή παρέα του ΑΝΤ1 ήταν η πρώτη επιλογή στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μερίδιο 18,3% και προηγήθηκε του ανταγωνισμού με 1,7 μονάδς διαφορά. Η εκπομπή κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά της στις γυναίκες, όπου η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και το 25,9%!

Πρώτο το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν πρώτο χθες, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, στο δυναμικό κοινό 18-54. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που χαρίζει κάθε μεσημέρι γέλιο, σαρδάμ και ατάκες σημείωσε μέσο όρο 19,8% με 3,6 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό στη ζώνη προβολής του.

Φανατικοί του «Rouk Zouk» παραμένουν οι άνδρες, αγγίζοντας το 26,4%, ενώ στις γυναίκες έφτασε το 22,6%.

Διαβάστε επίσης:

Ο ΑΝΤ1 μπαίνει στη μάχη των ριάλιτι – Ποια νέα προγράμματα θα δούμε τη νέα σεζόν

Δυνατή πρεμιέρα για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1

Dancing with the Stars: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Emily in Paris: Αυτό είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο (video)
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία στο τρίτο της παιδί
Μαρία Σάκκαρη: Τι δήλωσε για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον γάμο τους (video)
Η Κάμερον Ντίαζ έγινε ξανά μητέρα σε ηλικία 53 ετών
ΕΡΤ: Προχωράει σε ΕΔΕ μετά την παραίτηση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος, Γιάννη Δάρα
«Αβάσιμη η σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών»: Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού για το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
H Σία Κοσιώνη στο Κάιρο (φωτο)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κλείνει επ’ αόριστον τον λογαριασμό του στο Instagram
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ