• Media

    Ο ΑΝΤ1 μπαίνει στη μάχη των ριάλιτι – Ποια νέα προγράμματα θα δούμε τη νέα σεζόν

    • Νίκη Καξερή
    Άγριες Μέλισσες: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες


    Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν 2021 – 2022 παρουσίασε ο Chief Content Officer του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης, σε μια ξεχωριστή διαδικτυακή συνάντηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

    Μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, ο ΑΝΤ1 επιστρέφει δυναμικά και φέτος εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά του με δύο νέες σειρές και πέντε νέες εκπομπές ριάλιτι, αλλά και τηλεπαιχνίδια.

    Οι δύο δημοφιλείς καθημερινές σειρές του σταθμού Άγριες Μέλισσες και Ήλιος συνεχίζουν με φρέσκα επεισόδια που θα καθηλώσουν, ενώ τόσο το Rouk Zouk με τη Ζέτα Μακρυπούλια όσο και το 5χ5 με τον Μάρκο Σεφερλή παραμένουν στη θέση τους.

    Επιπλέον, ο ΑΝΤ1 επαναφέρει στην τηλεόραση το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος, χωρίς, όμως, να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο παρουσιαστής του.

    «Δεν βλέπουμε την ώρα να σας ξαναδούμε!»

    Η μαγική ημερομηνία για τις πολυαναμενόμενες πρεμιέρες είναι η Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Εκτός από την επιστροφή του Ήλιου, του Rouk Zouk και του 5χ5, ξεκινά το νέο σόου μαγειρικής Game  of Chefs με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου, το βράδυ στις 21.00.

    Την ίδια ημέρα επιστρέφει και ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, στις 18:45. Με το ρεπορτάζ και τα σχόλιά τους θα παρεμβαίνουν ο Αντώνης Δελλατόλας, η Κάτια Μακρή και ο Γιάννης Μιχελάκης.

    Το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων, στις 13:00, θα παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου και το Κεντρικό Δελτίο του Σαββατοκύριακου, στις 18:45, η Ρίτσα Μπιζόγλη.

    Οι Άγριες Μέλισσες, η αγαπημένη δραματική σειρά εποχής, που κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές, επιστρέφουν τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22.00, με νέα πρόσωπα να κάνουν την είσοδό τους στο Διαφάνι, ενώ οι προσθήκες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

    Ήδη αυτή την εβδομάδα επέστρεψε η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για 31η συνεχή χρονιά το Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη.

    Αμέσως μετά τις Άγριες Μέλισσες και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη επιστρέφει το The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου μετακινείται στην Πέμπτη.

    Όσον αφορά στο κομμάτι της δημοσιογραφικής έρευνας οι εκπομπές Special Report και Vice θα προβάλλονται πλέον μια φορά τον μήνα με μεγαλύτερη διάρκεια και βάθος στην έρευνα, χωρίς ακόμη να υπάρχει προγραμματισμός ημέρας και ώρας.

    Ζέτα Μακρυπούλια

    Η Φάρμα και 5 νέα ριάλιτι έρχονται στον ΑΝΤ1

    Στη μάχη των ριάλιτι φαίνεται πως πέφτει για τα καλά φέτος ο ΑΝΤ1, καθώς εκτός από τη δεύτερη σεζόν της Φάρμας, στις οθόνες μας έρχονται ακόμα πέντε προγράμματα ριάλιτι με άγνωστα, αλλά και γνωστά πρόσωπα να μπαίνουν στο σαλόνι μας.

    Ο λόγος για το Ελλάδα έχεις Ταλέντο, που επιστρέφει «σπίτι» του, αλλά και το I’m a Celebrity… Get me Out of Here, στο οποίο -όπως προϊδεάζει και ο τίτλος του- πρωταγωνιστές θα είναι διάσημα πρόσωπα που θα επιχειρήσουν να φέρουν εις πέρας τρομακτικές δοκιμασίες, που θα απαιτούν τόλμη και ψυχραιμία. Η ομάδα διασήμων θα ζήσει την περιπέτεια πίσω από τα τεράστια τείχη ενός εντυπωσιακού μεσαιωνικού, κατεστραμμένου κάστρου στην Πολωνία…

    Ακόμη ένα πρωτότυπο ριάλιτι που αναμένουμε στις οθόνες μας είναι το Shark Tank, που αφορά  ένα διαγωνιστικό πρόγραμμα για επιχειρηματικές ιδέες. Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 προστίθεται και το Married at First Sight, στο οποίο δύο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι «ενώνονται» από επαγγελματίες ειδικούς στις σχέσεις και καλούνται να υπογράψουν ένα σύμφωνο συμβίωσης για να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή ως ζευγάρι. Έχουν τη δυνατότητα να διαλύσουν τη σχέση τους, ωστόσο, σε περίπτωση που όντως ερωτευτούν προχωρούν σε γάμο!

    Τέλος, το Ninja Warrior Greece είναι ένα αθλητικό ριάλιτι, που έρχεται να συμπληρώσει το Μουντιάλ 2022. Σημειώνεται ότι μετά το EURO 2020, ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα και του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

    Νέες σειρές και ελληνικές ταινίες

    Εκτός από τις παλιές ελληνικές ταινίες, που θα συντροφεύουν τα βράδια του Σαββατοκύριακου, ο ΑΝΤ1 επενδύει και στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, καθώς εξασφάλισε τα δικαιώματα των ταινιών Ο Άνθρωπος του Θεού και Σμύρνη μου Αγαπημένη.

    Μια σειρά-έκπληξη ανακοινώθηκε, κατά την παρουσίαση του νέου προγραμμάτος, από το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη. Ο λόγος για το Ντέρτι, μια σειρά έρωτα και μυστηρίου, που έχει να κάνει με τη νύχτα και λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του ’80.

    Η δεύτερη σειρά που έρχεται γύρω στον Ιανουάριο είναι η κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο Μαμα-τσίτα. Τα γυρίσματά της πραγματοποιούνται σε ζωντανό κοινό, ενώ δίνεται η ευκαιρία στον ηθοποιό να εξαντλήσει το χιούμορ του.

    Μάρκος Σεφερλής

    Ακόμη, μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 θα προβληθεί η μεγάλη παραγωγή της COSMOTE TV, 42οC.

    Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

    Ενημέρωση με άποψη το πρωί του Σαββατοκύριακου από τους Πρωινούς Τύπους, με την παρέα τους να ενισχύεται με νέα πρόσωπα!

    Και φέτος συνεχίζεται η εκπομπή Υγεία Πάνω απ’ όλα με τη Φωτεινή Γεωργίου, με ιατρικές συμβουλές και πολλά ακόμα!

    Έρχονται κι άλλες εκπλήξεις

    Βέβαια, ο κ. Ποφάντης δεν αποκάλυψε όλα τα χαρτιά του σταθμού, υπονοώντας ότι σύντομα στις οθόνες μας θα έρθουν ακόμα περισσότερα νέα προγράμματα, που θα μας εκπλήξουν!

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατή πρεμιέρα για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1

    VICE Media Group: Ρεκόρ με 23 υποψηφιότητες για βραβεία Emmy

    Ελένη Μενεγάκη: Δυναμικό comeback στο MEGA με την πιο κεφάτη παρέα



    ΣΧΟΛΙΑ