Ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΚΑΪ, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος.
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:
Ο ΣΚΑΪ 100,3 ανακοινώνει ότι ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ραδιοφωνικού σταθμού.
Ο δημοσιογράφος Σπύρος Μάλλης αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, ενώ η Τζένη Πουπουλίδου παραμένει Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ 100,3.
Διαβάστε επίσης
Ν. Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η επέκταση της Ιόνιας Οδού
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη ΔΕΠΑ Εμπορίας – Νέος πρόεδρος ο Αντώνης Διαματάρης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Tsakos Shipping Trading αγόρασε πλοίο κοντέινερ με 45 εκατ. δολάρια
- Πλεύρης: Ξεκαθαρίζει για τα δημοσιεύματα περί μονιμοποίησης 90.000 παράνομων μεταναστών – “Fake news”
- Οι δασμοί Τραμπ ταρακουνούν τις αγορές: Πτώση σε ευρωπαϊκά και αμερικανικά futures – Ρεκόρ σε χρυσό και ασήμι
- Apple: Άλμα 28% στις παραγγελίες iphone στην Κίνα