Ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΚΑΪ, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος.
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:
Ο ΣΚΑΪ 100,3 ανακοινώνει ότι ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ραδιοφωνικού σταθμού.
Ο δημοσιογράφος Σπύρος Μάλλης αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, ενώ η Τζένη Πουπουλίδου παραμένει Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ 100,3.
Διαβάστε επίσης
Ν. Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η επέκταση της Ιόνιας Οδού
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη ΔΕΠΑ Εμπορίας – Νέος πρόεδρος ο Αντώνης Διαματάρης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΤτΕ: Αύξηση 9,5% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Απρίλιο του 2026 – Πλεόνασμα 735,9 εκατ. ευρώ στο ταξιδιωτικό ισοζύγιο
- Άντι Μπέρναμ: Η τρίτη προσπάθεια του «Βασιλιά του Βορρά» να γίνει αρχηγός των Εργατικών
- Βρετανία: Ψυχραιμία στις αγορές μετά την παραίτηση Στάρμερ – Διατηρεί τις απώλειες η λίρα
- Ελληνικός Κόσμος: Πρεμιέρα του έργου «Ο Αλέκος βγήκε απ’ τον παράδεισο» του Δημήτρη Μαλισσόβα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.