Menu
1.07%
Τζίρος: 280.94 εκατ.

Μείωση εισφορών: Τι κερδίζουν 2,5 εκατ. εργαζόμενοι – Αναλυτικά παραδείγματα για μισθούς έως 3.000 ευρώ

Media

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Τι θα δούμε στη μεγάλη πρεμιέρα (video)

Comments

Την Παρασκευή έρχεται η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας κωμωδίας του MEGA, Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα, από το συγγραφικό δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου.

Στο μαγευτικό Κουδουνάρι, το χωριό – σταθμό της φετινής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας, έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες. Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα μας περιμένουν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA να ζήσουμε απίθανες στιγμές γέλιου.

Η κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, που βασίζεται στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση, περιγράφει τη ζωή και τις καθημερινές συγκρούσεις των κατοίκων μιας φανταστικής κωμόπολης της κεντρικής Ελλάδας.

Η Πένη και ο Λυκούργος Νταλαούρας, εκλεκτοί κάτοικοι του Κουδουναρίου, ονειρεύονται ότι η μοναχοκόρη τους θα κάνει έναν γάμο αντάξιο των προσδοκιών τους. Με έναν πρίγκιπα ή έστω με έναν λόρδο. Όταν η νεαρή επιστρέφει στο σπίτι με τον συμφοιτητή της τον οποίο γνώρισε στο Λονδίνο, όλοι πιστεύουν ότι θα συμπεθεριάσουν με αληθινούς λόρδους.

Από τη στιγμή που θα καταλάβουν πως η οικογένεια του υποψήφιου γαμπρού είναι από τα διπλανά Τίρανα, οι σουρεαλιστικές καταστάσεις θα ξεπεράσουν κάθε όριο.

Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές αστείες… επιπλοκές.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε αγαπημένους και καταξιωμένους ηθοποιούς, τους κορυφαίους στο είδος τους, την Εθνική Ελλάδος της κωμωδίας.

Το καστ συμπληρώνεται από νέους ταλαντούχους συναδέλφους τους.

«Ξαφνικός Έρωτας»

Στο πρώτο επεισόδιο, η Πένη Νταλαούρα και ο άντρας της Λυκούργος ζουν μια άνετη ζωή στο Κουδουνάρι, μια κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας μαζί με την κόρη τους Λίζα. Όταν έρχεται η στιγμή η Λίζα να κατέβει στην Αθήνα να ξεκινήσει τις σπουδές της σε ένα ιδιωτικό κολέγιο, η Πένη ταξιδεύει μαζί της για την πρωτεύσουσα προκειμένου να την βοηθήσει να εγκατασταθεί.

Στην Αθήνα που μετακομίζουν για συγκεκριμένο λόγο μητέρα και κόρη τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή. Η Πένη γνωρίζει έναν συνομήλικο της, γοητευτικό Αλβανό, τον Μπουκουράν και τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Ένα βράδυ που η Λίζα λείπει η Πένη δέχεται στο διαμέρισμα τους τον Μπουκουράν.

Τόλης Κακαλιούρας

Ηλίας Λαλαμπίρδας

Λίτσα Μπακλάφα

Περικλής Μπακλάφας

Λυκούργος Νταλαούρας

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka

Και σε ξεχωριστούς ρόλους:
Η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

MEGA Γεγονότα: Πάνω από 400.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το Κεντρικό Δελτίο του MEGA

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη σχεδιάζει την επόμενή της κίνηση

J2US: Εμφάνιση-έκπληξη από την Κατερίνα Καινούργιου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιερρακάκης: Πάντρεψε τον υπουργό Οικονομικών της Ρουμανίας (Φωτογραφία)
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη: Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω;
Γιώργος Μαζωνάκης: Το τηλεφώνημα του γιατρού στο ΕΚΑΒ μετά την ανακοπή – Χορήγησε δυο ενέσεις αδρεναλίνης
Άννα Βίσση: Με εντυπωσιακή δημιουργία Schiaparelli στο επίσημο δείπνο της UNESCO στην Ακρόπολη
Δέσποινα Μοιραράκη: Θυμήθηκε τότε που ο Γιώργος Μαζωνάκης την μιμήθηκε – «Καλό παράδεισο… Μεγάλε Μαζω»
Η πρώην σύντροφος του Μαζωνάκη τον αποχαιρετά με μία κοινή φωτογραφία τους: «Γιώργη μου», έγραψε η Μαρία Δελόγκα
Δεληβοριάς για Μαζωνάκη: Μου έφυγε η γη κάτω από τα πόδια – Ο Γιώργος το τάμα του το έκανε στη νύχτα
Γιώργος Μαζωνάκης: Με τη Μαρίνα Βερνίκου και τη νεογέννητη κόρη της πάνω σε yacht
Μελίνα Ασλανίδου για θάνατο Μαζωνάκη: Δεν το πιστεύω ότι έχει «φύγει» ο Γιώργος