array(0) {
}
        
    
Menu
0.18%
Τζίρος: 857.10 εκατ.

Πολάκης: «Ο Σταθάκης πίεζε τον Τσίπρα να αποκλείσει τον Χαιρετάκη λόγω φόβου μη εκλογής»

Media

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία

Κατερίνα Δαλάκα
Comments

Ποιοι θα είναι οι νικητές του φετινού Survivor;

Μετά από πέντε μήνες συμβίωσης και επιβίωσης υπό αντίξοες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο, έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού για τους φιναλίστ του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία.

Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Νίκος Κοσμάς, η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι οι 4 Έλληνες, που έφτασαν μέχρι το τέλος και θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο, αλλά και τον τιμητικό τίτλο του «Survivor».

Απόψε στις 20:50 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από την Αλικαρνασσό, ο τελικός, κατά τη διάρκεια του οποίου, το τηλεοπτικό κοινό θα καθορίσει το νικητή.

Από τους τρεις παίκτες, εκείνη που έχει εξασφαλίσει την μία από τις δύο θέσεις των τελικών φιναλίστ είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία δεν θα τεθεί στην κρίση του κοινού.

Αντίθετα, την δεύτερη θέση θα καλύψει η Αφροδίτη, η Δήμητρα ή ο Κοσμάς.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, μεγάλη νικήτρια αναμένεται να αναδειχθεί η αθλήτρια στίβου, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης με νικητή τον Ηλία Γκότση, κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Από την τουρκική πλευρά, νικήτρια αναμένεται η Σεντά, η οποία έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την απόδοσή της στα αγωνίσματα, αλλά και με τον χαρακτήρα της.

Το αποτέλεσμα θα ανακοινώσουν επίσημα οι παρουσιαστές της βραδιάς, Σάκης Τανιμανίδης και Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο συμπαρουσιαστής, Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένθος για τον Πάνο Κιάμο: Πέθανε η μητέρα του
Εκτός Madwalk η Μαρίνα Σάττι – Τι συνέβη
Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που πέφτει με τη χορεύτριά του από πλατφόρμα (video)
Σοφία Καρβέλα: Το οικογενειακό birthday dinner με την Άννα Βίσση, τον Γιάννη και τη Δήμητρα Κούστα
Δήμητρα Κούστα και Άννα Βίσση: Τι νέο ετοιμάζουν;
3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
THE DOLLI Sunday Table: Η Aκρόπολη στο πιάτο μας με φρέσκα θαλασσινά, χρώματα κι αρώματα
Buggy Valhouli: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, ο γάμος στην Πάρο, και το νυφικό των 3.500 ωρών
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs
Πέφτουν δισεκατομμύρια ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League!