• Media

    Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία

    δαλακα

    Κατερίνα Δαλάκα


    Ποιοι θα είναι οι νικητές του φετινού Survivor;

    Μετά από πέντε μήνες συμβίωσης και επιβίωσης υπό αντίξοες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο, έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού για τους φιναλίστ του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία.

    Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Νίκος Κοσμάς, η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι οι 4 Έλληνες, που έφτασαν μέχρι το τέλος και θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο, αλλά και τον τιμητικό τίτλο του «Survivor».

    Απόψε στις 20:50 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από την Αλικαρνασσό, ο τελικός, κατά τη διάρκεια του οποίου, το τηλεοπτικό κοινό θα καθορίσει το νικητή.

    Από τους τρεις παίκτες, εκείνη που έχει εξασφαλίσει την μία από τις δύο θέσεις των τελικών φιναλίστ είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία δεν θα τεθεί στην κρίση του κοινού.

    Αντίθετα, την δεύτερη θέση θα καλύψει η Αφροδίτη, η Δήμητρα ή ο Κοσμάς.

    Πάντως, όπως όλα δείχνουν, μεγάλη νικήτρια αναμένεται να αναδειχθεί η αθλήτρια στίβου, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης με νικητή τον Ηλία Γκότση, κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

    Από την τουρκική πλευρά, νικήτρια αναμένεται η Σεντά, η οποία έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την απόδοσή της στα αγωνίσματα, αλλά και με τον χαρακτήρα της.

    Το αποτέλεσμα θα ανακοινώσουν επίσημα οι παρουσιαστές της βραδιάς, Σάκης Τανιμανίδης και Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο συμπαρουσιαστής, Γιώργος Λιανός.



    ΣΧΟΛΙΑ