• Media

    Ρόλος-έκπληξη για τον Ανδρέα Γεωργίου στο «Τόλμη και Γοητεία» (video)

    • NewsRoom

    Κάθριν Κέλι Λανγκ και Ανδρέας Γεωργίου


    Η συνεργασία του Ανδρέα Γεωργίου με την Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σαπουνόπερας «Τόλμη και Γοητεία», Κάθριν Κέλι Λανγκ, «άνοιξε» τις πόρτες στον ηθοποιό για διεθνή καριέρα.

    Η Χολιγουντιανή σταρ συμμετέχει σε 10 επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ «8 Λέξεις», τα οποία γυρίστηκαν τον περασμένο μήνα στην Κέρκυρα.

    Σύμφωνα με το «Πρωινό», είναι η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες και τα γνωστά μέρη της Λανγκ προκειμένου να συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά «Τόλμη και Γοητεία», που σημείωσε τεράστια επιτυχία και στη χώρα μας, όσο προβαλλόταν.

    Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος Κύπριος σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης στο τέλος Νοεμβρίου θα βρεθεί στα στούντιο του CBS και θα κάνει γυρίσματα για την «Τόλμη και Γοητεία».

    Αναμένεται να μείνει για περίπου 10 ημέρες και θα κάνει έναν guest ρόλο.

    Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, για το ρόλο του Ανδρέα Γεωργίου στο σίριαλ, ωστόσο, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που κάποιος ηθοποιός από τη χώρα μας, θα συμμετάσχει στη σειρά που στο παρελθόν αγαπήθηκε πολύ στην Ελλάδα.

    Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε προσεγγίσει την τηλεοπτική «Μπρουκ» μέσω Instagram, όπου της είχε κάνει την πρώτη νύξη για να παίξει στις «8 Λέξεις».

    Μετά από τις συνομιλίες τους, η εντυπωσιακή ηθοποιός ήρθε στην Ελλάδα και ξεκίνησε τα γυρίσματα της σειράς. Τα επεισόδιά της προβάλλονται αυτόν τον καιρό στον ΣΚΑΪ.

    Δείτε το απόσπασμα από το «Πρωινό»:

    Πρόσφατα, μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε στο Facebook ένα εκπληκτικό βίντεο από την Κέρκυρα, με αφορμή την ξενάγηση της Λανγκ στο νησί των Φαιάκων.

    Στις «8 Λέξεις», η Λανγκ υποδύεται την Γκρέις Χαρτ, μια γοητευτική δημοσιογράφο από τη Νέα Υόρκη, η οποία έρχεται στην Κέρκυρα φαινομενικά για να κάνει ένα ρεπορτάζ για τα παλιά αρχοντικά, στην πραγματικότητα, όμως, ο σκοπός της είναι άλλος κι έχει να κάνει με το αίνιγμα της εξαφάνισης του Μάρκου Καλλέργη, του πατέρα του Οδυσσέα (Ανδρέας Γεωργίου), του Μιχαήλ (Ιάσονας Παπαματθαίου) και του Νικηφόρου (Ανδρέας Ανδρεόπουλος).

    H σειρά «8 Λέξεις» προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη, 9 με 11 το βράδυ, στον ΣΚΑΪ!

    Δείτε το βίντεο:

    #8lexeis ΚΕΡΚΥΡΑ

    Posted by Andreas Georgiou on Thursday, November 14, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ