array(0) {
}
        
    
Menu
0.15%
Τζίρος: 154.34 εκατ.

Σύσκεψη αγροτών στην Νίκαια: Δεν είναι ξεκάθαρες οι δηλώσεις του κ. Τσιάρα – Η απόφαση θα ληφθεί πανελλαδικά

Media

Πρώτο το Dragons’ Den την Παρασκευή – Έγιναν επενδύσες €135.000

Ο Λέων Γιοχάη στο Dragons' Den Greece
Comments

Το 5ο επεισόδιο του Dragons’ Den Greece την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, κατέγραψε πρωτιά στη ζώνη προβολής του με μέσο όρο 14,7% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το επιχειρηματικό show του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν 1.412.260 τηλεθεατές έστω και για 1′ στο σύνολο του κοινού.

1

Οι Έλληνες Dragons επένδυσαν προσωπικά κεφάλαια ύψους 135.000€ σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν, με το συνολικό ποσό επενδύσεων μέχρι στιγμής να φτάνει τις 651.000€!

Δύο φιλόδοξες επιχειρήσεις κατάφεραν να πάρουν επένδυση στο 5ο επεισόδιο του Dragons’ Den.

Ο Λέων Γιοχάη, έκανε για πρώτη φορά προσφορά με τη μορφή δανείου και έκλεισε συμφωνία με τον Γιώργο Τεκελή, ιδρυτή της εταιρείας APO MECHANIS, μιας υπηρεσίας με λογισμικό αυτόματης διαμόρφωσης τιμών σε eshop ανάλογα με τον ανταγωνισμό, έναντι 75.000€ για το 15% της επιχείρησής του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δύο αδέρφια από τα Τρίκαλα Ημαθίας, ο Χρήστος και ο Μάριος Παπαδημητρίου, ήρθαν για να ρίξουν τα δίχτυα τους στους Έλληνες επενδυτές.

Οι ιδιοκτήτες και εμπνευστές της εταιρείας POWER GLOBAL NET, με πανίσχυρα χειροποίητα αθλητικά δίχτυα, έκαναν τελικά συμφωνία με τον Χάρη Βαφειά για το 25% της εταιρείας τους έναντι 60.000€, με την προϋπόθεση να δεχτεί να διαφημίσει το προϊόν τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Όσοι από τους επιχειρηματίες κατάφεραν να πάρουν επένδυση από τους Έλληνες Dragons θα πρέπει να προσέξουν πολύ για το πώς θα αξιοποιήσουν την υποστήριξη που κέρδισαν. Όσοι άκουσαν το «Είμαι εκτός» θα χρειαστεί να εντοπίσουν που πρέπει να γίνουν καλύτεροι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Οι 6 Dragons, Χάρης Βαφειάς, Λέων Γιοχάη, Μαρία Χατζηστεφανή, Λιλή Περγαντά, Δημήτρης Μάλλιος και Τάσος Οικονόμου θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 22:00, στο μεγαλύτερο show επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, με οικονομικές προσφορές και επενδύσεις που δεν έχουν ξαναδοθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Μάλλιος: Ο γεννημένος startupper, golden boy στη Lehman, που τώρα «σαρώνει» στο Dragons’ Den

Μαρία Χατζηστεφανή στο mononews: Η άνοδος της Rodial, η γυναικεία επιχειρηματικότητα, η Kylie Jenner και το Dragons’ Den

Νίκος Χαρδαλιάς: Νέα εποχή για τον πιο σημαντικό αστικό πνεύμονα της Αττικής, το πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναταράξεις στον Σκάι για το ρομπότ «Σοφία», σκληρό πόκερ στο ΑΠΕ, στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης, Κυριακού, Βαρδινογιάννης και ποιοι αγοράζουν ραδιόφωνο
Αυγή: Παραιτήθηκε ο διευθυντής Σπύρος Σουρμελίδης
Open: O Νταβιντιάν, o Παπαμιμίκος και τι συμβαίνει πραγματικά στον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη
Γιατί έδιωξαν τη Σύνθια Σάπικα, η ατάκα της Κοσιώνη, το beef Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου, τα νέα ανοίγματα του Κυριακού, τι αγοράζει ο «Λούα – Λούα» και ποιος θα μεταδώσει το Μουντιάλ
3.717.541 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Νοέμβριο
Η Gedi κοντά στην πώληση της Repubblica στον όμιλο Κυριακού – Στα τελικά στάδια οι διαπραγματεύσεις
Τι λένε στις αγωγές τους Ρέβη – Κουρδής κατά Σκάι, η Σιναρέλη και οι προσλήψεις στο ΑΠΕ, τι έγινε τελικά με τον Σρόιτερ, το ΕΣΡ και ο… Τάκης Τσουκαλάς
Ναόμι Γουότς: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει…»
Το παρασκήνιο του deal των 500 εκατ. λιρών! Ποιος είναι ο λόρδος Ρόθερμιρ της «Daily Mail» που εξαγοράζει την «Telegraph»
3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»