Πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της σημείωσε χθες, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», με μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τη συνέντευξη, που έβγαλε σημαντικές ειδήσεις, παρακολούθησαν 1.044.015 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω και για 1’.
Το Ενώπιος Ενωπίω προηγήθηκε του ανταγωνισμού, στο κοινό 18-54, με ποσοστό 15,6% και 3 μονάδες διαφορά.
Και στο σύνολο κοινού, η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της με ποσοστό 16,8%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 5 μονάδες.
Τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφηκαν στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση άγγιξε το 20,7%, ενώ και οι άνδρες έδειξαν ενδιαφέρον, σημειώνοντας μερίδιο 17,7%.
Διαβάστε επίσης:
Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά για το Ενώπιος Ενωπίω
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν έχουμε πρόθεση για επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους κάτω των 60 ετών
Μητσοτάκης: Λείπει η φωνή του Τσιόδρα από την ενημέρωση – Ανήθικη η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Toro (Πέτρος Παναγιωτίδης): Το μέρισμα που δόθηκε ανήλθε στα 9,3 εκατ. δολάρια
- Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από σήμερα έως τις 23 Ιανουαρίου
- Πριγκίπισσα Ειρήνη: Έφτασε η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών – Στις 12:00 η εξόδιος ακολουθία
- Μητσοτάκης: Στη μία το μεσημέρι η συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών – Tο πλαίσιο των παρεμβάσεων