Πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της σημείωσε χθες, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», με μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τη συνέντευξη, που έβγαλε σημαντικές ειδήσεις, παρακολούθησαν 1.044.015 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω και για 1’.
Το Ενώπιος Ενωπίω προηγήθηκε του ανταγωνισμού, στο κοινό 18-54, με ποσοστό 15,6% και 3 μονάδες διαφορά.
Και στο σύνολο κοινού, η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της με ποσοστό 16,8%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 5 μονάδες.
Τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφηκαν στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση άγγιξε το 20,7%, ενώ και οι άνδρες έδειξαν ενδιαφέρον, σημειώνοντας μερίδιο 17,7%.
Διαβάστε επίσης:
Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά για το Ενώπιος Ενωπίω
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν έχουμε πρόθεση για επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους κάτω των 60 ετών
Μητσοτάκης: Λείπει η φωνή του Τσιόδρα από την ενημέρωση – Ανήθικη η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Mononews: Τέλος τα προϊόντα κάνναβης από περίπτερα και αυτόματους πωλητές
- Ζημίες 120 εκατ. ευρώ και σοβαρός κίνδυνος για το μοντέλο της Τότεναμ
- Gulf Air: Επανεκκίνηση των πτήσεων από το Μπαχρέιν μέσω Νταμάμ στις 7 Απριλίου
- Laskaridis Shipping: Μνημόνιο για καινοτόμες λύσεις στα πλοία υπέγραψαν Πάνος Λασκαρίδης και Πανεπιστήμιο Κρήτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.