Πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της σημείωσε χθες, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», με μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τη συνέντευξη, που έβγαλε σημαντικές ειδήσεις, παρακολούθησαν 1.044.015 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω και για 1’.
Το Ενώπιος Ενωπίω προηγήθηκε του ανταγωνισμού, στο κοινό 18-54, με ποσοστό 15,6% και 3 μονάδες διαφορά.
Και στο σύνολο κοινού, η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της με ποσοστό 16,8%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 5 μονάδες.
Τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφηκαν στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση άγγιξε το 20,7%, ενώ και οι άνδρες έδειξαν ενδιαφέρον, σημειώνοντας μερίδιο 17,7%.
Διαβάστε επίσης:
Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά για το Ενώπιος Ενωπίω
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν έχουμε πρόθεση για επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους κάτω των 60 ετών
Μητσοτάκης: Λείπει η φωνή του Τσιόδρα από την ενημέρωση – Ανήθικη η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Winners & Losers: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του Οκτωβρίου
- Metlen: Τι φέρνει για τη μετοχή η έξοδος από τον δείκτη MSCI – Tα «όπλα» για τους Short παίκτες και οι αναμενόμενες πιέσεις
- Εκτός του MSCI Standard Greece τέθηκε η Metlen
- Όμιλος Ιατρόπολις: Η νέα επένδυση στο CyberKnife S7 και το πρώτο εγχείρημα εκτός Αττικής