Menu
-1.69%
Τζίρος: 98.20 εκατ.

Παπουτσάνης: Στα €150 εκατ. ο στόχος για τον κύκλο εργασιών έως το 2031 – Περιθώριο EBITDA 16%

Media

Πρωτιά για τη «Φαμίλια» στο δυναμικό κοινό 18-54

Comments

Την κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέκτησε η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Φαμίλια».

Το βράδυ της Τετάρτης, οι τηλεθεατές επέλεξαν τις κωμικοτραγικές ιστορίες του Γιάννη και της Μαίρης για να γελάσουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, τις εξομολογήσεις του ζευγαριού στον ψυχολόγο άκουσαν, έστω και για 1’, 1.893.133 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού.

Χθες, η «Φαμίλια» ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 17,2% και διαφορά 3 μονάδων από τον ανταγωνισμό.

Η σειρά κατέγραψε τις υψηλότερες επιδόσεις της στους άνδρες, όπου σε επιμέρους κοινό άγγιξε το 36,9%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ένωσε μπροστά από τη μικρή οθόνη όλη την οικογένεια καθώς και το γυναικείο κοινό της χάρισε ποσοστά που έφτασαν το 23%.

Διαβάστε επίσης:

Στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λεβέντης

Επιστρέφει η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Βογιατζής: Το μυστικό της μακροζωίας του ηθοποιού στα 100 του (video)
Γιώργος Τσαλίκης: Θύμα επίθεσης ο γνωστός τραγουδιστής – Του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου με πέτρα
Champions League: Ο τηλεοπτικός πόλεμος έως 150 εκατ. ευρώ με Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Κυριακού, Αλαφούζο και ξένους κολοσσούς
Τι κάνει ο Νίκος Καρβέλας στην Πάρο; (video)
Πέτρος Φιλιππίδης σε Μπιμπίλα: «Είσαι καραγκιόζης, γελοίε, διαδίδεις κουτσομπολιά» – Ένταση στο Δικαστήριο
Κριστιάν Αμανπούρ: Τέλος εποχής για τη θρυλική δημοσιογράφο – Αποχωρώ από το CNN, τον σύντροφό μου για 43 χρόνια
Σοφία Καρβέλα: Σε αναζήτηση σχολείου για τον γιο της
Νίνο: Το «αντίο» στον Γιώργο Βαρδινογιάννη
Κωνσταντίνος Αργυρός: Αντιδράσεις μετά το βίντεο κάτω από τον Άιφελ την ώρα που το Παρίσι φλέγεται
Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Παρίσι για το live του Αργυρού (video)