• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Πώς θα εξελιχθεί η μέρα σύμφωνα με το κάθε ζώδιο;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες σήμερα…

    Κριός

    Ακόμη και εάν σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν άμεσα, πρώτα θα χρειαστεί να εξετάσετε όλα τα δεδομένα, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση.

    Ταύρος

    Σήμερα έρχονται ιδέες οι οποίες θα είναι βοηθητικές και ανακουφιστικές με κάποιον τρόπο. Εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς.

    Δίδυμοι

    Ακόμη και χωρίς τις απαγορεύσεις, σήμερα ότι και εάν κάνετε η αίσθηση του ανικανοποίητου θα είναι αισθητή.

    Καρκίνος

    Σήμερα οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σας με κάποιον τρόπο έρχονται στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να φτιάξετε ένα παραγωγικό πλάνο γιατί με κάποιον τρόπο χρειάζεται να είστε ενεργή/ός.

    Λέων

    Οι πολλές αλλαγές και τα πολλά δεδομένα μπορεί να σας μπερδέψουν περισσότερο σήμερα γιαυτό παραμείνετε σε ότι ξέρετε να το κάνετε καλά χωρίς πειραματισμούς.

    Παρθένος

    Η υπομονή μαζί με την θετική σκέψη είναι ο καλύτερος συνδυασμός για αυτή την περίοδο. Βρείτε μια παραγωγική και δημιουργική διέξοδο σήμερα.

    Διαβάστε επίσης: Τα εσωστρεφή ζώδια που αισθάνονται άνετα στη νέα καραντίνα

    Ζυγός

    Το σπίτι και η οικογένεια ζητούν την ενέργεια σας σήμερα. Απελευθερώστε το μυαλό σας από σκέψεις οι οποίες στηρίζονται σε παλαιωμένες πεποιθήσεις και στεγανά.

    Σκορπιός

    Η επικοινωνία σήμερα έχει δυναμική ωστόσο είναι εύκολο να σας παρασύρει. Παραμείνετε στα γνωστά, έχοντας ρεαλιστικές προσδοκίες.

    Τοξότης

    Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσετε αυτή την στιγμή είναι πως δεν είστε μόνη/ος.

    Αιγόκερως

    Πρέπει να κάνετε ένα βήμα μπροστά σήμερα. Εάν οι συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν λόγω των δεδομένων, τουλάχιστον, γίνετε το παράδειγμα για άλλους ανθρώπους με κάποιον τρόπο.

    Υδροχόος

    Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για δράσεις οι οποίες είτε δεν είστε σίγουρη/ος είτε δεν συμβαδίζουν με τα εξωτερικά δεδομένα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

    Ιχθύες

    Η υπευθυνότητά σας είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς. Παραμείνετε εκεί που νιώθετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ