Τη θέση του Chief Marketing Officer του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ αναλαμβάνει ο Γιώργος Λεβέντης, ο οποίος επιστρέφει στον σταθμό του Αμαρουσίου, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το OPEN.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ:
«Με ιδιαίτερη χαρά, ο Όμιλος ANTENNA καλωσορίζει στη θέση του Chief Marketing Officer τον Γιώργο Λεβέντη, ένα από τα πιο δυνατά στελέχη του χώρου των ΜΜΕ και της ευρύτερης ψυχαγωγίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Γιώργος Λεβέντης υπήρξε σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤΕΝΝΑ και ένας εξαιρετικός συνεργάτης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Από τη νέα του αυτή θέση, θα συμβάλλει δυναμικά στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων του Ομίλου ANTENNA με τη δημιουργική ικανότητα, τη σημαντική τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία του».
Διαβάστε επίσης:
«Επιστρέφουμε ασφαλείς»: Σκορδά, Αρναούτογλου, Μπεκατώρου στη νέα καμπάνια του ANT1
Άγριες Μέλισσες spoiler: Μια απρόσμενη συμμαχία θα αλλάξει τα πάντα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη