• Media

    Πρόσωπο- έκπληξη επιστρέφει στον ΣΚΑΙ

    • NewsRoom
    σκαι

    Σκάι


    Ηχηρή επιστροφή ενός προσώπου που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία του καναλιού

    Επισήμως ανήκει πλέον η Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο δυναμικό του ΣΚΑΙ ξανά, μετά τη συνεργασία που είχε ως διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος με το κανάλι του Φαλήρου, η οποία έληξε δύο χρόνια πριν, με την ίδια να αναλαμβάνει το τιμόνι του νεοσύστατου, τότε, καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, του Open.

    Σήμερα, μετά την τελευταία φορά που η Άλκηστις Μαραγκουδάκη πέρασε το κατώφλι του καναλιού του Φαλήρου, οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν λύσει τις διαφορές του παρελθόντος και προχωρούν σε εκ νέου συνεργασία.

    Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το zappit, ψιθυριζόταν πως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη μπαινοβγαίνει στα γραφεία του ΣΚΑΙ, συζητώντας με το κανάλι μία νέα συνεργασία. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και το πρωί της Πέμπτης «κλείδωσαν» τη συνεργασία τους. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο νέος ρόλος που θα έχει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη είναι αυτός της Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου ΣΚΑΪ, μια θέση που άφησε κενή φεύγοντας, πριν από μερικές εβδομάδες, η Αμαλία Κυπαρίσση.

    Άλκηστις Μαραγκουδάκη

    Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

    Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι του Φαλήρου αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

    «Η κ. Άλκηστις Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου ΣΚΑΪ. Η κ. Μαραγκουδάκη έχει διατελέσει στέλεχος σε ιδιωτικά κανάλια για 30 χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία. Με τη μακρόχρονη εμπειρία της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενδυνάμωση της εικόνας του Ομίλου ΣΚΑΪ. Ο Όμιλος ΣΚΑΪ την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».



    ΣΧΟΛΙΑ