array(0) {
}
        
    
Menu
-0.85%
Τζίρος: 359.25 εκατ.
Media

Πρεμιέρα αύριο για το νέο πρόγραμμα του Action 24

Comments

Πρεμιέρα σήμερα για το ανανεωμένο και πλήρως ενημερωτικό πρόγραμμα του Action 24. Νέα πρόσωπα, νέα σκηνικά, νέο δίκτυο ανταποκριτών σε ολόκληρη τη χώρα και, πάνω απ’ όλα, έμφαση στην ενημέρωση, είναι τα χαρακτηριστικά της νέας χρονιάς για τον σταθμό που έχει μπει δυναμικά στον τηλεοπτικό χάρτη.

Την πρώτη καλημέρα λένε από τις 06:00 ο Νίκος Υποφάντης και η Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία έκανε την έκπληξη και επέστρεψε… δριμύτερη στο Action 24, δίνοντας –μαζί φυσικά με τον έμπειρο Νίκο Υποφάντη– ακόμη εντονότερο δημοσιογραφικό αποτύπωμα στην «Πρωινή Ζώνη».

1

Λίγα λεπτά πριν από τις 10:00 επιστρέφει το «Action Τώρα» με τη Ντόρα Κουτροκόη και τον άρτι αφιχθέντα από τον ΑΝΤ1, Γιώργο Γρηγοριάδη. Οι δύο δημοσιογράφοι, με τη στήριξη ολόκληρου του μηχανισμού του Action 24, καταγράφουν ό,τι συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει.

Στις 13:00 η Ιωάννα Βάσσου παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις ειδήσεις επιστρέφει ο Σωτήρης Ξενάκης. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος παρουσιάζει κάθε βράδυ στις 19:00 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action 24, έχοντας καθημερινά δίπλα του, σε ρόλο σχολιαστή, τον Γιώργο Πιέρρο, πρόσωπο ταυτισμένο με τον σταθμό.

Στις 20:00 επιστρέφει –με δίωρη διάρκεια από φέτος– η εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα» του Σεραφείμ Κοτρώτσου. Μια εκπομπή που θα περιλαμβάνει τις ειδήσεις μετά τις… ειδήσεις, αλλά και σημαντικές συνεντεύξεις με κεντρικά πρόσωπα από την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία.

Στις 22:00 ακολουθεί η εκπομπή που έχει γίνει νέα συνήθεια… «Πίσω από τις Γραμμές», με τους Γιώργο Πιέρρο, Ελένη Καλογεροπούλου και Δημήτρη Τάκη. Το πολιτικό talk show του Action 24, με συνεντεύξεις, πολιτικές αναλύσεις για τα παρασκήνια και αντιπαραθέσεις.

Στο Action 24 η ενημέρωση δεν σταματά ποτέ. Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου επιστρέφουν οι Δημήτρης Καμπουράκης και Βαγγέλης Γιακουμής. Με καυστικά σχόλια, χιούμορ και αποκαλύψεις ξεκινούν από το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 06:00.

Στην παρουσίαση των δελτίων του Σαββατοκύριακου θα είναι η Τζένη Κρουσταλάκη στις 13:00 και η Αθήνα Σούτζου στις 19:00.

«Καλύτερα Αργά» είναι και η πρεμιέρα της Αθηναΐς Νέγκα. Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, τα μεσάνυχτα, έρχεται η καλύτερη βραδινή συντροφιά μέσα από το Action 24, με συνεντεύξεις – εξομολογήσεις στην Αθηναΐδα Νέγκα.

Διαβάστε επίσης:

Ο ΣΚΑΙ και το όνειρο Ζούλα, ο Ρουβάς ρεπόρτερ, οι μεταγραφές «αεροδρομίου» στην ΕΡΤ, ποιος πήρε το Attica TV και οι νέοι στόχοι του Κυριακού

«NEWSROOM» με τον Γιώργο Σιαδήμα πρεμιέρα την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 στο ΕΡΤNEWS

H αθόρυβη μάχη της ΕΡΤ, γιατί συγκρούονται Βαξεβάνης – ΕφΣυν, τι αλλάζει στον Σκάι, το unfollow της Μενεγάκη και ποιος θα πάρει το ATTICA TV;

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
INTELEXT: Ολοκλήρωσε την εξαγορά του Ομίλου New Media (iefimerida) – Στρατηγική συνεργασία και με τα Παραπολιτικά
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει… Χόλιγουντ και γίνεται σειρά τύπου «The Crown»
Ροδόλφος Οντόνι – Χάρης Πολίτης: Γιατί «έσπασε» το deal στα media και πώς ήλθε το τέλος μιας βραχύβιας σχέσης
Τι γύρευε ο Κυριακού στο Νταβός, η Αγάτσα, ο Περδικάρης και τα παρασκήνια του ΑΠΕ, γιατί ο Οντόνι δεν πούλησε στον Πολίτη, ποια η τύχη Ρέβη και Κουρδή και το κανάλι της Ελεονώρας
Τέλος ο Αιμίλιος Περδικάρης από το ΑΠΕ – Πρόεδρος η Άρια Αγάτσα, CEO η Συναρέλλη
Πόσο θα (μας) κοστίσει η Eurovision, μάχη για 2 στην ΕΡΤ3, τι συμβαίνει τελικά με την MRB και τον Δέτση, τι αλλάζει ο Κυριακού στον ΑΝΤ1 και το ρεκόρ από τη μεγάλη Χίμαιρα στο τελευταίο νησί
Τεράστια αλλαγή στα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ 2026
Φίνος Φιλμ: Τιμά την Τζένη Καρέζη για τα 94 χρόνια από τη γέννησή της – Έγινε μούσα των Ελλήνων