• Media

    Ποιο αγόρι αποχώρησε από το GNTM (video)

    • NewsRoom

    Δημοσθένης και Εμιλιάνο


    Δύο απαιτητικές δοκιμασίες επεφύλασσε η μέρα για τα μοντέλα του GNTM 3.

    Μετά την πρώτη φωτογράφιση με την περσινή νικήτρια του GNTM 2, Άννα Μαρία και νικήτρια της δοκιμασίας την Μαριαγάπη, τα μοντέλα στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, φωτογραφήθηκαν σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου.

    Υπερπηδώντας έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, ζητούμενο της φωτογράφισης ήταν η ηρεμία και η αρμονία στην έκφραση.

    Ως νικητής της προηγούμενης εβδομάδας, ο Ηρακλής Τσοζίνοφ είχε τη δυνατότητα να κάνει τις δικές του στρατηγικές επιλογές.

    Οι άτυχες στιγμές την ώρα της φωτογράφισης έφεραν, όμως, εντάσεις, διαφωνίες και άφησαν παίκτες και κριτές σοκαρισμένους.

    Σε ένα από τα πια ανατρεπτικά πλατό, ωστόσο, ένα μοντέλο έμελλε να βιώσει την ψυχρολουσία της αποχώρησης με τις πιο συνοπτικές διαδικασίες.

    Εκείνος που δεν κατάφερε να βγάλει ορθή λήψη ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, ο οποίος εν τέλει αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

    «Μετά από τρία χρόνια στο GNTM είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά δεν έχουμε να κρίνουμε φωτογραφία προς αποχώρηση. Είχαμε το ατύχημα του Κωνσταντίνου οπότε, Κωνσταντίνε, αποχωρείς εσύ σήμερα», είπε η Βίκυ Καγιά.

    Αντίθετα, τις καλύτερες λήψεις είχαν ο Εμιλιάνο και ο Δημοσθένης, με τον τελευταίο να λαμβάνει την καλύτερη φωτογραφία από την Βίκυ.

    Λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, ο Κωνσταντινος Τσεντολίνι έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή του και έστειλε το δικό του μήνυμα.

    «Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του και ένα καινούργιο αρχίζει. Ευχαριστώ παρά πολύ για όλα τους αγαπημένους μας κριτες @vickykaya_ @skoulos @angelosbratis @genevievevv και τον coach που τον έχω αδυναμία @yiorgoskaravas_official ήταν μια πανέμορφη εμπειρία από όλες τις απόψεις αλλά τώρα αρχίζει το καλό!» έγραψε.

    Δείτε την ανάρτησή του:

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ