ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί ξαφνικά ο Ιβάν αποτιμά την αξία του «Έθνους» και της «Ημερησίας», τα trolls της αυλής-ΣΚΑΙ, οι μεταγραφές του MEGA, τι αλλάζει στον ANT1
Η Ρούλα Καρακούση, μια εξαιρετική δημοσιογράφος, που ξεχώρισε για το ήθος και την καλοσύνη της, πέθανε σε ηλικία 60 ετών.
Τα τελευταία χρόνια η Ρούλα Καρακούση εργαζόταν στις ιστοσελίδες in.gr και tanea.gr. Αντιμετώπισε με τεράστια ψυχική δύναμη και στωϊκότητα την ασθένεια που την ταλαιπώρησε.
Ήταν αδερφή του Αντώνη Καρακούση, επί πολλά χρόνια διευθυντή στο Βήμα.
H ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο της συναδέλφου Αργυρούλας (Ρούλας) Καρακούση, η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 60 ετών.
Η Ρούλα Καρακούση γεννήθηκε στη Λαμία, το 1965. Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε στην εφημερίδα «ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ» το 1987, καλύπτοντας το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, καθώς και το ρεπορτάζ των ξένων αγορών. Στη συνέχεια, από το 1994 και για περισσότερα από είκοσι χρόνια, συνέχισε στην εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», ως υπεύθυνη του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Από το 2018 και μέχρι το τέλος της ζωής της, εργαζόταν στον Όμιλο «ALTER EGO» στον ειδησεογραφικό ιστότοπο «in.gr».
Η Ρούλα Καρακούση επέδειξε συνέπεια και επαγγελματισμό σε όλη τη διάρκεια της πορείας της και διακρίθηκε για τη σεμνότητα, το ήθος, την καλοσύνη και τη συναδελφική της συμπεριφορά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά την καλή συνάδελφο και συλλυπείται βαθύτατα την οικογένειά της και ιδιαίτερα τον αδελφό της, συνάδελφο Αντώνη Καρακούση.
Τα στοιχεία της κηδείας της Ρούλας Καρακούση θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Η Euroxx ΑΕΠΕΥ ειδικός διαπραγματευτής επί των μετοχών της Alter Ego Media
Χαμός στη Βουλή: Ο Βορίδης ξεσπά έναντι της αντιπολίτευσης για τον θάνατο του Καλογήρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένα νέο ηλεκτρικό απορριμματοφόρο παρέλαβε ο Δήμος Πειραιά από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ
- Politico: «Αδειάζει» τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ο εμπορικός πόλεμος Τραμπ – Κίνας – Ο ρόλος κλειδί των σπάνιων γαιών
- Τρόμος στην Ουκρανία: Δεχθήκαμε μία από τις μεγαλύτερες επιθέσεις από ρωσικά drones, λέει ο Ζελένσκι
- TSMC: Εκτοξεύτηκαν σχεδόν 40% τα έσοδα τον Μάιο – Η ζήτηση για τσιπ AI υπερβαίνει την προσφορά
