• Media

    Πάρις Σκαρτσολιάς στο mononews: Συγκινημένος και ευγνώμων για το «Καφέ της Χαράς»

    • Νίκη Καξερή

    Έφη Ρασσιά και Πάρης Σκαρτσολιάς


    Με την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» γράφεται η τελευταία σελίδα του 2019!

    Λίγες ώρες πριν υποδεχτούμε το νέο έτος, κάνει πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς» με την υπογραφή του αξεπέραστου διδύμου Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά.

    Από το αγαπημένο και ταλαντούχο καστ ηθοποιών που επανενώνεται μετά από 15 ολόκληρα χρόνια δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πάρις Σκαρτσολιάς.

    Ο γιος του Περίανδρου Πώποτα, Μανωλάκης, έχει εξελιχθεί σε έναν δυναμικό, ευαίσθητο και συναισθηματικό νέο άνδρα, που πλέον ακούει στο «Μάνος».

    Έχοντας τελειώσει γεωπόνος έχει αναλάβει τη διαχείριση των κτημάτων, αλλά και συνολικά της περιουσίας του πατέρα του, Περίανδρου Πώποτα (Χάρης Ρώμας). Μένει μόνος του σε ένα αρχοντικό που κληρονόμησε από την γιαγιά του και είναι σε σχέση με τη νεαρή γιατρό της περιοχής, την Αρετή (Μαριαλένα Ροζάκη).

    Η έλευση, όμως, της Βάλιας (Έφη Ρασσιά) αναμένεται να αναστατώσει τη ζωή του…

    Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου της σειράς, ο Πάρις Σκαρτσολιάς μίλησε στο mononews.gr για την μεγάλη επιστροφή, ενώ αποκάλυψε ποιες σκηνές από τα παλιά επεισόδια του έμειναν αξέχαστες.

    Πώς νιώθεις για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»;

    Είμαι συγκινημένος και ευγνώμων. Θέλω να πω και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χάρη, γιατί αυτός ήταν η αρχή μου και συνεχίζει να είναι η αρχή μου τελικά. Θα προσπαθήσω να στηρίξω όσο αντέχω και μπορώ μέχρι το τέλος αυτή την προσπάθεια.

    Πάρης Σκαρτσολιάς

    Έχεις αναμνήσεις από τα γυρίσματα των παλαιότερων επεισοδίων;

    Βέβαια.

    Υπάρχει κάποια σκηνή που ξεχωρίζεις και σου έχει μείνει αξέχαστη;

    Τα γέλια σε μία σκηνή στο ποδόσφαιρο όταν παίζαμε και σε έναν χορό και το κρύο στο Βερολίνο ήταν τα πιο έντονα.

    Είχαμε πάει στο Βερολίνο και είχε τρομακτικό κρύο! Δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε το στόμα μας από το κρύο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό το κρύο!

    (26:32)

    Ποιο επεισόδιο γυρίζετε αυτόν τον καιρό;

    Γυρίζουμε σκηνές για 3-4 διαφορετικά επεισόδια κάθε φορά.

    Εκτός από το «Καφέ της Χαράς», πού αλλού μπορούμε να σε απολαύσουμε;

    Αυτή τη στιγμή είμαι στο Vault, σε μία παράσταση που λέγεται «Σαμάνθα και Μαξ στον Βυθό της Ασφάλτου», ένα έργο του Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αντωνιάδη. Είναι ένα σκοτεινό θρίλερ-παραμύθι, περίεργο, παίζουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή.

    Ακόμη, είμαι στο Studio Μαυρομιχάλη, σε μία παραγωγή του Θεάτρου Τέχνης, «Μικρές Αλεπούδες» της Λίλιαν Χέλμαν, σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

    Το «Καφέ της Χαράς» κάνει πρεμιέρα απόψε, παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20:45 στον ΑΝΤ1. Το επεισόδιο θα προβληθεί σε επανάληψη την Παρασκευή στις 20:45.



    ΣΧΟΛΙΑ