Menu
1.06%
Τζίρος: 140.01 εκατ.

Αυξημένη επιδότηση για το πετρέλαιο κίνησης – Επεκτείνεται η έκπτωση των 10 λεπτών στη βενζίνη

Media

Το «Καφέ της Χαράς» ανοίγει ξανά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ρένια Λουιζίδου και Χάρης Ρώμας
Comments

Μία ανάσα πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή της «θρυλικής» σειράς του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς», συναντήσαμε τους ηθοποιούς και συντελεστές στο «Dante’s Bar», στο Κορωπί, ένα από τα μέρη όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα.

Λίγο πριν ανοίξει και επισήμως τις πόρτες του για το κοινό, παλιοί γνώριμοι και νέα πρόσωπα υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους στο «Καφέ» και μίλησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και συγκίνηση για την επανένωσή τους και τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς.

Με συγκίνηση ο Χάρης Ρώμας ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 που επέλεξε το «Καφέ της Χαράς» για να γιορτάσει την επέτειο για τα 30 χρόνια λειτουργίας του σταθμού, καθώς η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 31 Δεκεμβρίου στις 20:45.

Ο Χάρης Ρώμας, η Άννα Χατζησοφιά, η Ρένια Λουιζίδου, η Τζόυς Ευείδη και η υπόλοιπη οικογένεια του «Καφέ» επιφυλάσσουν εκπλήξεις και πολλές συγκινήσεις στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς.

Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές του «Καφέ της Χαράς»

Ο 4ος κύκλος της σειράς θα ολοκληρωθεί σε 23 επεισόδια, ενώ το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την παραμονή της πρωτοχρονιάς στις 20:45, αλλά και σε επανάληψη την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 20:45.

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στη μέρα του και θα το απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή στις 20:45.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαριέττα Χρουσαλά ταξίδεψε στο Ντίσελντορφ για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα
Νέα εποχή για το Release Athens – Μετακομίζει και επίσημα στο Markopoulo Complex
Ιωάννα Τούνη: Γιατί κλείνει η croissanterie που μόλις άνοιξε στο Παρίσι
Κάθριν Εμπειρίκου: Δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι έχασα τη συναυλία της Βίσση στο ΟΑΚΑ
Λιγότερος χρόνος στο σιδέρωμα: Οι συσκευές που αλλάζουν τη δουλειά του σπιτιού
Σοφία Καρβέλα για Άννα Βίσση: Το να μοιράζομαι εσένα και το θεόσταλτο χάρισμά σου ήταν μια δυσκολία που χρειάστηκε να αντέξω για χρόνια
Άννα Βίσση: Η αγκαλιά στη Δήμητρα Κούστα μετά το τέλος της συναυλίας (video)
Μαρία Μαζωνάκη για Γιώργο: «Ένας άνθρωπος δε φεύγει όσο υπάρχουν καρδιές να τον θυμούνται»
Η Δήμητρα Κούστα στο ΟΑΚΑ, το «ευχαριστώ» της Βίσση, η D&A και το Αθηνών Αρένα
Σάρωσε η Μαντόνα στα βραβεία του MTV (video)