• Media

    Το «Καφέ της Χαράς» ανοίγει ξανά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

    • NewsRoom

    Ρένια Λουιζίδου και Χάρης Ρώμας


    Μία ανάσα πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή της «θρυλικής» σειράς του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς», συναντήσαμε τους ηθοποιούς και συντελεστές στο «Dante’s Bar», στο Κορωπί, ένα από τα μέρη όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα.

    Λίγο πριν ανοίξει και επισήμως τις πόρτες του για το κοινό, παλιοί γνώριμοι και νέα πρόσωπα υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους στο «Καφέ» και μίλησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και συγκίνηση για την επανένωσή τους και τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς.

    Με συγκίνηση ο Χάρης Ρώμας ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 που επέλεξε το «Καφέ της Χαράς» για να γιορτάσει την επέτειο για τα 30 χρόνια λειτουργίας του σταθμού, καθώς η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 31 Δεκεμβρίου στις 20:45.

    Ο Χάρης Ρώμας, η Άννα Χατζησοφιά, η Ρένια Λουιζίδου, η Τζόυς Ευείδη και η υπόλοιπη οικογένεια του «Καφέ» επιφυλάσσουν εκπλήξεις και πολλές συγκινήσεις στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς.

    Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές του «Καφέ της Χαράς»

    Ο 4ος κύκλος της σειράς θα ολοκληρωθεί σε 23 επεισόδια, ενώ το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την παραμονή της πρωτοχρονιάς στις 20:45, αλλά και σε επανάληψη την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 20:45.

    Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στη μέρα του και θα το απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή στις 20:45.



    ΣΧΟΛΙΑ