• Media

    «Πάμε Δανάη»: Φωτογραφίες από τα παρασκήνια του trailer της νέας εκπομπής του Mega

    • NewsRoom

    Δανάη Μπάρκα και Ελιάνα Χρυσικοπούλου


    Με πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται οι προετοιμασίες για την μεγάλη πρεμιέρα της νέας πρωινής εκπομπής του Mega με τίτλο «Πάμε Δανάη» και παρουσιάστρια την Δανάη Μπάρκα.

    Από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και καθέ μέρεα στις 10.00, η Δανάη Μπάρκα θα υποδέχεται τους τηλεθεατές κάθε μέρα στις 10:00 στο νέο της «σπίτι», στο MEGA, με την καλύτερη διάθεση και την πιο κεφάτη παρέα.

    Η Δανάη, είναι μία ανεξάντλητη πηγή θετικής ενέργειας, μία σαρωτική προσωπικότητα γεμάτη αισιοδοξία και έντονο ταμπεραμέντο. Με λίγα λόγια πρόκειται για τη φίλη που όλοι θα ήθελαν να έχουν.

    Μαζί με τη Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή που υπόσχεται να βάλει χρώμα και χαμόγελο στα πρωινά μας, θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και στην κουζίνα τον Απόστολο Ρουβά.

    Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Θάνος Κάππας, την οργάνωση παραγωγής η Ρένα Βουγιούκα και τη διεύθυνση παραγωγής ο Φίλιππος Βιστάκης.

    Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer της εκπομπής «Πάμε Δανάη», σε ρόλο έκπληξη εμφανίζεται η γιαγιά της Δανάης, Τούλα.

    #pamedanai #neoprogramma #neoprogrammamega

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ