Μια μεγάλη παύση λόγω του Μουντιάλ που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή θα κάνει η αγαπημένη σειρά Παγιδευμένοι.
Ο ΑΝΤ1 φιλοξενεί τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αποτέλεσμα να τροποποιείται το πρόγραμμα του σταθμού.
Οι συντελεστές της σειράς ανέβασαν στο Instagram ένα χιουμοριστικό βίντεο προκειμένου να αποχαιρετήσουν προσωρινά τους τηλεθεατές.
Στο βίντεο ο Δημήτρης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) συναντάει την Άννα (Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ) και τον Ανδρέα (Πέτρος Λαγούτης) και του ανακοινώνουν ότι φεύγουν βγάζοντας μια μπάλα ποδοσφαίρου.
Στη συνέχεια, παίζουν όλοι μαζί ποδόσφαιρο και με ένα μήνυμα στο τέλος του βίντεο μας λένε: «Μπορεί να φεύγουμε για λίγο αλλά μένετε ‘παγιδευμένοι’ στην καρδιά μας!».
Δείτε το βίντεο στο Instagram:
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης:
Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία και ΗΠΑ επιταχύνουν τις εμπορικές συνομιλίες, δηλώνει η Σούτερ
- Κύκλωμα στα κτηματολογικά γραφεία: Στη φυλακή τρεις εμπλεκόμενοι – Έξι αφέθηκαν ελεύθεροι
- Ζελένσκι: Ανακοίνωσε σύνοδο κορυφής της «συμμαχίας των προθύμων» το Σάββατο στην Ουκρανία
- Φρίντριχ Μερτς: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για Eurofighter στην Τουρκία
