• Media

    Ο Good Job Nicky και ο Αντώνης Κρόμπας έρχονται στο «ΓKΑΡΑΖ»

    Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Οpinion Poll για το ACTION 24

    Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Οpinion Poll για το ACTION 24


    Αυτή την Κυριακή στις 22:45 το νέο επεισόδιο του ΓΚΑΡΑΖ με τον Ζήση Ρούμπο στο ACTION 24

    Ο Ζήσης Ρούμπος, με το νέο επεισόδιο του «ΓKΑΡΑΖ» στο ACTION 24 έρχεται την Κυριακή 12 Μαΐου στις 22:45 το βράδυ για να ενώσει άλλη μία φορά τη μουσική, την επικοινωνία και το χιούμορ με τους Good Job Nicky και Αντώνη Κρόμπα.

    Μελωδικός και εκφραστικός ο Good Job Nicky, ψευδώνυμο του Νικόλα Βαρθακούρη ξεχωρίζει για τις φωνητικές του ικανότητες και τα διεθνών προδιαγραφών αγγλόφωνα τραγούδια του. Αυτοδίδακτος συνθέτης και τραγουδοποιός θέλει να υπηρετεί την τέχνη της μουσικής με μότο ζωής «Σιγανά και ταπεινά πάνω στη Γη». Ευαίσθητος και με χιούμορ δεν του αρέσει να μιλάει για τους διάσημους γονείς του καθώς για εκείνον είναι απλώς ο «Γιάννης και η Σοφία». Ο 29χρόνος Good Job Νicky είναι ένας ωραίος τύπος που θα γνωρίσουμε καλύτερα και θα τον ακούσουμε unplugged στη σκηνή του «ΓΚΑΡΑΖ».

    Στη συνέχεια, ο Ζήσης Ρούμπος καλωσορίζει τον ηθοποιό, σεναριογράφο, standup comedian και πολύ αγαπητό στο κοινό Αντώνη Κρόμπα. Αν και κατέχει εμπειρία και καταξίωση στο χώρο, ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος. Αφοπλιστικά ειλικρινής μας αποκαλύπτει ότι ως έφηβος ήταν ατίθασος καθώς αποβλήθηκε από 7 σχολεία! Το stand up μπήκε στη ζωή του όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσει ξαφνικά τον Μάκη Παπαδημητρίου σε μια παράσταση. Ο Αντώνης Κρόμπας παραδέχεται πως θα μπορούσε να ήταν διαφημιστής αν δεν είχε ασχοληθεί με την ηθοποιία ενώ ονειρεύεται να συμμετάσχει σε ένα φεστιβάλ για πρωτοεμφανιζόμενους σεναριογράφους.

    Το «ΓΚΑΡΑΖ» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑCTION 24! Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!

    Μην χάσετε το ολοκαίνουργιο επεισόδιο αυτή την Κυριακή στις 22:45 μέσα από την συχνότητα του ACTION 24!

    Διαβάστε επίσης:

    Eurovision 2024: Η τυχερή «ζαριά» της Μαρίνας Σάττι, τα μεγάλα φαβορί και το παντοτινό «Number One»

    Τζάστιν Μπίμπερ: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – Έγκυος η Χέιλι

    Όταν ο Τιτανικός συνεχίζει να σπάει ρεκόρ



    ΣΧΟΛΙΑ