• Media

    Netflix: 4+1 χριστουγεννιάτικες ταινίες για να απολαύσετε τις γιορτές

    • NewsRoom
    Ο Γκριντς

    Ο Γκριντς


    Τα Χριστούγεννα έφτασαν και το Netflix έχει πολλές προτάσεις για χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα σε βάλουν σε εορταστικό κλίμα.

    Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ, προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας σνακ, χουχουλιάστε με τους αγαπημένους σας και απολαύστε τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix.

    Είναι ταινίες ανάλαφρες και γιορτινές και μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας.

    Ο Γκριντς

    Ένας γκρινιάρης με μοχθηρό χαρακτήρα σχεδιάζει να εμποδίσει τα Χριστούγεννα στη χαρούμενη πόλη Χούβιλ. Αλλά ένα γενναιόδωρο κοριτσάκι θα μπορούσε να του αλλάξει γνώμη.

    Klaus

    Μια πολύ ωραία ταινία animation για όλη την οικογένεια. Μια απλή πράξη καλοσύνης πυροδοτεί πάντα μια άλλη, ακόμη και σε ένα παγωμένο, μακρινό μέρος. Όταν ο νέος ταχυδρόμος του Σμέρενσμπουργκ, ο Γέσπερ, γίνεται φίλος με τον παιχνιδοποιό Κλάους, τα δώρα τους λιώνουν μια πανάρχαια βεντέτα και παραδίδουν ένα έλκηθρο γεμάτο γιορτινές παραδόσεις.

    Τα Καλύτερα Χριστούγεννα Ever!

    Η Charlotte και η Jackie ήταν κάποτε παιδικές φίλες. Τώρα δεν είναι ούτε παιδιά, ούτε φίλες. Μένουν σε επαφή μόνο μέσω ενός ενημερωτικού δελτίου διακοπών που η Jackie στέλνει κάθε χρόνο στη Charlotte, προκειμένου να καυχηθεί για την υπέροχη ζωή της.

    Όμως η μοίρα φέρνει τις δύο ξανά μαζί και τις αναγκάζει να περάσουν μαζί την εορταστική περίοδο. Εκεί η Charlotte βάζει… στόχο ζωής το να αποδείξει ότι η ζωή της φίλης της δεν είναι τόσο τέλεια όσο η ίδια θέλει να δείχνει…

    I Believe in Santa

    Μια ιστορία για όσους πιστεύουν στην αγάπη και στον Άη- Βασίλη. Μετά από πέντε ευτυχισμένους μήνες με τον Τομ, η Λίσα φρικάρει με την εμμονή του για τη γιορτή που μισεί. Μήπως ήρθε η ώρα να δώσει στα Χριστούγεννα μια νέα ευκαιρία;

    Holidate

    Μια ρομαντική ιστορία μεταξύ αγνώστων. Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όλο τον χρόνο, αλλά τελικά προκύπτουν συναισθήματα στην πορεία.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Βαρδινογιάννης: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση και η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση

    Αυτά είναι τα 10 ελληνικά νησιά εκτός της πεπατημένης για το 2024

    Πώς να οργανώσετε την κάβα σας για τις γιορτές



    ΣΧΟΛΙΑ