array(0) {
}
        
    
Menu
3.17%
Τζίρος: 387.76 εκατ.

SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club

Media

Νέος CEO της ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου

Comments

H ΕΡΤ ανακοινώνει ότι ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.

Με μακρόχρονη και πλούσια προϋπηρεσία στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις ευθύνης κι έχει ουσιαστική συμμετοχή στον μετασχηματισμό του ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

1

Διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς, σύγχρονη οπτική και εξαιρετικές ικανότητες στον στρατηγικό σχεδιασμό. Από το 2020 είναι γενικός διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ, διάστημα στο οποίο έχει αποδείξει τις ικανότητές του όχι μόνο στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και στην αναμόρφωση συνολικά της εικόνας της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας. Έχει διατελέσει οικονομικός διευθυντής της ΕΡΤ.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές.

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club
Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
Νέο Αεροδρόμιο Ηρακλείου (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Το 2028 σε λειτουργία – Ο διαγωνισμός για τα ραντάρ και η προσφυγή στο ΣτΕ
Odyssey Cybersecurity: Επενδυτικό πλάνο 25 εκατ. ευρώ – Επέκταση με θυγατρική στη Β. Αμερική
Met Gala 2026: H Άνν Χάθαγουεϊ και η ωδή σε μια ελληνική υδρία
Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης αναλύει το όραμά του για τον Ηρακλή στο mononews
Απόστολος Βακάκης (Jumbo) : Το… disaster story της βουτιάς των εσόδων από τόκους κατά 51,8% και η «στοιχειωμένη» υπόθεση της Κύπρου
Όλο το παρασκήνιο για το «λουκέτο» της Ryanair στη Θεσσαλονίκη
Theon: Έσοδα 600 εκατ. το 2026 – Πάνω από 1,4 δισ. το ανεκτέλεστο το α’ τρίμηνο
Όμιλος Φάις: Kiko Milano και luxury brands οδηγούν το νέο επενδυτικό πλάνο